Çayelili İş İnsanları Dubai Turizm Fuarında

Dubai Turizm Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgesel turizm sektörünün merkezi haline geldi. Bu yılın en dikkat çeken isimlerinden biri ise Flora Turizm Grubu oldu.

ÇAYELİ - 07-05-2024 18:12 1335 kez okundu.

Çayelili İş İnsanları Dubai Turizm Fuarında

Çayelili iş insanları Cihan Çiğdem ve Ersin Kalender tarafından İlçede kurulan Flora Turizm Grubu, Dubai turizm fuarına katılarak bölgedeki turizm potansiyeli ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Flora Turizm Grubu Genel Koordinatörü Ersin Kalender yönetimindeki heyet, Orta Doğu ülkelerinden gelen ilginin bölge turizmi için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Rize ve Trabzon’un turizm potansiyeli, bu yıl Dubai’de oldukça dikkat çekiyor. Ancak Ordu ve Giresun illerimizden beklediğimiz katılımı göremedik. Flora Turizm Grubu olarak, bölgenin turizm potansiyelini tam anlamıyla değerlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kalender’in açıklamalarına göre, Rize’ye yönelik Medine ve Bahreyn’den haftada ikişer olmak üzere direkt uçuş anlaşmaları yapıldı. Bu anlaşmaların Rize için büyük bir başarı olduğunu belirten Kalender, “Bu anlaşmaların gerçekleşmesinde bize destek veren herkese teşekkür ederim. Umuyorum ki benzer başarılar yakın zamanda Ordu ve Giresun için de gerçekleşir” şeklinde konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çayelili İş İnsanı Burhan Karal hayatını kaybetti

Çayelili İş İnsanı Burhan Karal hayatını kaybetti

14-05-2024 - ÇAYELİ

Denizbank personeli Çayelispor'un şampiyonluğunu kutladı

Denizbank personeli Çayelispor'un şampiyonluğunu kutladı

07-05-2024 - ÇAYELİ