Madenli Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Sarı'dan Teşekkür Mesajı

AK Parti'den Madenli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve yerel seçimlerde kazanamayan Bayram Ali Sarı'dan teşekkür mesajı geldi.

MADENLİ - 02-04-2024 16:17 1089 kez okundu.

Madenli Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Sarı'dan Teşekkür Mesajı

Madenli Belediye başkanlığı için üç parti aday göstererek yerel seçime gitti. Yeniden Refah, AK Parti ve MHP'nin adayları beldeye hizmet etmek üzere yarıştılar. Yarışın sonunda 31 Mart akşamı kazanan taraf MHP'nin adayı Mustafa Çalışkan oldu. Yarışı dürüst ve kardeşlik içerisinde yürütüp kazanamayan AK Parti'nin Madenli Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Sarı teşekkür mesajı yayımladı.
İşte Bayram Ali Sarı'nın teşekkür mesajı

"Bu seçim surecinde ilk andan itibaren kimseyi incitmeden, çok kıymet verdiğimiz Madenli için yapmak istediğimiz hizmetleri halkımıza anlatmaya gayret gösterdik. Tek amacımız Madenli’nin hizmetkârı olabilmekti. Halkımıza verdiği karardan ötürü saygı duyuyorum. Hiç kimseye kırgınlığım Küskünlüğüm olmadığı gibi, bizlerden desteklerini esirgemeyen, bu süreçte her zaman yanımızda olan siz değerli komşularıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Bayramali SARI"

Neler Söylendi?

umit gemicioğlu

Öncelikle selamlarımız siz (MH madenli haber ailesine)bize selam iletmissiniz umarim bizimde ozellikle madenli geçlik olarak ve büyüerimiz adı (Ve aleyküm selam) evet bayram beyinde dedihi gibi güzel şeffaf ramazanı şerif-in de yaşanılıyo olmasiyla heycanlı bir seçim geçirildi ve köyümüzün her yaş gurubundan (SEVİLEN) bir abimiz kardeşimiz busurece dahil oldu ve kazandik.

fazlasıyla mutluyuz Bayram beyede çayımıza herzaman bekleriz buyursun gelsiz madenli hepizin saygılar.. 4 hafta önce
DİĞER HABERLER
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Madenli'de

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Madenli'de

29-04-2024 - MADENLİ

Çayeli Bakır İşletmeleri Çalışanlarına Kanser Taraması

Çayeli Bakır İşletmeleri Çalışanlarına Kanser Taraması

23-04-2024 - MADENLİ