MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:41

Yeniden Refah Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım programında emekli eğitimci hoca Ali HALİTOĞLU’nu Çayeli Belediye Başkan adayı olarak resmen açıkladı.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 23-01-2024 14:07
Yeniden Refah Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Rize İl Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısının ardından aday tanıtım programına geçildi. Çayeli İlçe Başkanı Ahmet KIZILKAYA ve Çayeli İlçe Teşkilatı tam kadro olarak toplantıda hazır bulundu.

İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK ve MKYK üyesi Abdurrahman AKYÜZ'ün siyasî demeçlerinin ardından Çayeli Belediye Başkan adayı Ali HALİTOĞLU da kendisi ve projeleri ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Oldukça heyecanlı ve coşkulu geçen programa ilgi büyüktü.

Çayeli Belediye Başkan adayı Ali HALİTOĞLU ile Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ahmet KIZILKAYA yönetimindeki Yeniden Refah kadrosu, Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı Çayeli halkını hakettiği Millî Görüş belediyeciliği ile buluşturacak ve belediye binasının girişine "rüşvet alan da veren de melundur" tabelasını asacak.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR