MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:22

Çayeli'nde Yapılacak Olan Hastanenin İlk Yapım İhalesi İptal Oldu

Çayeli'nde uzun yıllardır adından bahsedilen yeni devlet hastanesi için çıkılan yapım ihalesi tekliflerin yeterli bulunmaması sebebiyle iptal edildi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 21-08-2023 16:42   Güncelleme : 24-08-2023 12:06
Çayeli'nde Yapılacak Olan Hastanenin İlk Yapım İhalesi İptal Oldu

Uzun yıllardır adından bahsedilen fakat bir türlü çeşitli sebepler ve nedenler gösterilerek yapımına başlanamayan devlet hastanesi yapımı için girişimler sürüyor. İlk yapım ihalesinin iptal olması sebebiyle Eski AK Parti Çayeli ilçe başkanı İshak Karahan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "teklifler yeterli bulunmadığı için iptal edilmiş olup, ikinci ihale süreci için çalışmalar devam etmektedir." halka bilgilendirmede bulundu.

Paylaşımında maket görsellerine yer veren Karahan, "Bunca emek boşa çıkmayacak, bunca gayret heba olmayacak, proje ve ödenek hazır, ilçemizin en temel ihtiyaçlarından birisi olan hastanemizin temeli çok uzak olmayan bir tarihte atılacak evvel Allah…" şeklinde de yorumuna ekledi.
 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR
Kadir öztürk 8 ay önce
Yapılacak olan hastaneye doktor gelecek mi asıl sorulması gereken bu sorudur. Doktor yoksa tam teşekküllü 50 yataklı acil servis daha verimli olacaktır.