MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:54

9. Çayeli Kültür ve Sanat Festivali Son Buldu

Çayeli Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı, Çayeli Dernekler Federasyonumuz(ÇAYDEF) ve Çayeli Vakfının birlikte organize etmiş olduğu “9. Çayeli Kültür ve Sanat Festivali” sona erdi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 21-08-2023 14:54   Güncelleme : 24-08-2023 12:06
9. Çayeli Kültür ve Sanat Festivali Son Buldu

İlçede düzenlenen festival kapsamında 4 gün boyunca içeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlendi. Gündüz başlayan etkinlik ve yarışmalar akşamları yerini eğlenceye bıraktı. İlçenin ve yörenin yetiştirmiş olduğu birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı sahne programına yaklaşık 6 bin kişi katılım sağladı.

Festivalin davetlileri olarak İlçeye gelenler arasında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan ile bir çok sivil toplum kuruluşlarının başkanları yer aldı.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, festivalin son gününde İlçeye gelen Ümraniye Belediye Başkanı Sayın İsmet Yıldırım ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e hediye taktim ederek kendilerine teşekkür etti. Ayrıca Başkan Çiftçi, festivalin düzenlenmesinde baştan sonra emeği ve gayreti bulunan ÇAYDEF Başkanı Yılmaz Hüsrev’e ve Dernek Genel Sekreteri Mustafa Yeşildağ’a tüm Çayeli halkı adına teşekkürlerini iletti.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR