MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:09

Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan İşin Başına Geçti

Kurban bayramı münasebetiyle beldede kurbanlarını kesen vatandaşlar bayramın 2. günü etlerini kıyma yaptırmak için kasap ve marketlere koştu.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 02-08-2020 11:07
Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan İşin Başına Geçti
"

Kurban bayramı münasebetiyle beldede kurbanlarını kesen vatandaşlar bayramın 2. günü etlerini kıyma yaptırmak için kasap ve marketlere koştu. Büyükköy Beldesinde bulunan Adress Markette vatandaşların getirmiş olduğu etler kıyma makinasından geçirildi.

BAŞKAN SARUHAN KOLLARI SIVAYARAK MAKİNANIN BAŞINA GEÇTİ
Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, oluşan yoğunluk ve vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere makinanın başına geçti. Gelen vatandaşlar Başkan Saruhan’ı makinanın başında görünce ilk şaşkınlıkla karşıladılar sonrasında ise etlerini kıyma yaptırmak için Başkan Saruhan’a verdiler.

İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM
Başkan Hamza Saruhan; “Ben hem belediye başkanlığı görevimi yürütüyor hemde vatandaşlarımızın bağında bahçesinde yeri geldiğinde kendi bahçemde çay toplayıp ot biçiyorum. Bundan asla gocunmuyorum. Bu memlekettin evlatlarıyız nereden geldiğimizi bilmeliyiz. Bu davranışımız inşallah gelecek nesillerimize de örnek olur. Bayramın 2. gününde de yine vatandaşlarımın etlerini kıyma yapmak üzere makinanın başına geçtik. Aslında benim için çok normal olan bir durum fakat vatandaşlarımız tarafından ilkten şaşkınlıkla karşılandı. Burada olmak bir vesileyle de belde halkıyla bayramlaşma fırsatı verdi bana. Pandemi nedeniyle alınan karar doğrultusunda toplu bayramlaşma yapamamış idik bu şekilde gelen vatandaşlarımız ile sohbet edip çay içiyor etlerini de hazırlayıp kendilerine teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR