MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:55

Bakan müjdeyi verdi, Çayeli-Hemşin yolu yeniden başladı

Çayeli-Hemşin yolunda da incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu müjdeyi verdi ve çalışmalara başlandı.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 11-05-2023 17:56
Bakan müjdeyi verdi, Çayeli-Hemşin yolu yeniden başladı

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan; “geçtiğimiz Pazar günü Çayeli’ne gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Çayeli-Hemşin yoluyla ile ilgili müjde sonrası çalışmalara başlandı” dedi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Karahan; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ilçemizde misafir ettik. Milletvekilimiz Sn Muhammet Avcı ve İl Başkanımız Sayın Hikmet Ayar beyin eşlik ettiği Bakanımız, yaptığı açıklama ve ihaleyi alan firmadan aldığı taahhütle Çayeli- Hemşin Bağlantı Yolu ile ilgili çalışmaların 9 Mayıs Salı günü başlayacağı müjdesini verdi. Sayın Bakanımıza, İl Başkanımıza ve Milletvekilimize ziyaretleri ve de bizlere vermiş oldukları müjdeler için ilçemiz adına şükranlarımı sunarım”

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

“Çayeli Hemşin Bağlantı Yolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu beyin söz verdiği gibi bugün ilk çalışma başladı. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen başta Milletvekillerimiz olmak üzere tüm siyasi büyüklerimize şükranlarımı sunarım. İlçemize ve Aşıklar Vadisi’nde yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” şeklinde açıklama yaptı.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR