MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
29 MART Cuma 04:45
Advert - Advert - Advert - Advert

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan; Keramati Kendinde Görenler Var

AK Parti Çayeli ilçe Başkanlığı'nın organize ettiği basın ile buluşma programında gazetecilerin sorularını cevaplayan İlçe Başkanı İshak Karahan Cumhur İttifakının kuruluş aşaması ile ilgili bilgiler verdikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi'yi isim vermeden sert bir şekilde eleştirdi.

secim-2019
Giriş Tarihi : 24-03-2019 13:21
AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan; Keramati Kendinde Görenler Var
"

İshak Karahan şunları söyledi; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket partisi" class="taglink" title="Partisi Haberleri">Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ortaya bir irade koydular. Onların iredesinde iki teşkilat Cumhur ittifakını kurdular. Bizim için Cumhur ittifakı siyaseten kutsal çatımızdır.

Buna her hangi bir teşkilat mensubumuzun halel getirmesine müsaade etmeyiz. Bazı arkadaşlarımız buradan cesaret alarak bizim Cumhurbaşkanımıza olan sevgimiz saygımız ve onun her söylediğini sahiplenmişliğimizden mütevellit fütursuzca bizim adaylarımızı eleştiriyorlar.

Eleştriler yapmaya çalışan insanların ortak bir noktası var. Bu insanlar siyeseti kendilerini belli bir noktaya getirdiği kısmını Ak parti sayesinde kazanmışlar. Birileri bugün seçim çalışması yapıyor yakasında başka bir parti rozeti var ama çıkıyor diyorki ben Ak parti’nin kurucu ilçe başkanıyım. Ak parti ben olmasaydım olmazdı hadi oradan derler adama.

Bu insanlar bizim partimizde aday olamayınca kerameti kendilerinden görüp gidip başka yerlerden koltuk sevdasına düştüler. Allah selamet versin hiçbir itirazımız yok. Kendi projelerini anlatsınlar. Kendilerini anlatsınlar.

Bir açılış vesilesiyle ilçemize gelen Bakanımızla sataşmak süretiyle onu bir tartışmanın içerisine çekmeye çalışmak veya bir konuşma sırasında Belediye başkan adayımızın ilçemizde yaşayan doğu kökenli vatandaşlarımızla bir araya gelipte onların geçmişte farklı tercihleri olabilme ihtimallerine karşın bugün Çayeli’nde yaşıyorlarsa Çayeli'nin bekası için desteğini istemesi üzerinden farklı bir sonuç çıkartmasınlar.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR