MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
29 MART Cuma 11:02
Advert - Advert - Advert - Advert

AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı;Çayeli`ni Hemşehrilerimizle Birlikte Yöneteceğiz

AK Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Mustafa Baltacı, "Biz burada hemşehrilerimiz ile birlikte Çayeli`ni yöneteceğiz. Onların projeleri ve destekleri ile birlikte hareket edeceğiz" dedi.

secim-2019
Giriş Tarihi : 24-03-2019 13:36
AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı;Çayeli`ni Hemşehrilerimizle Birlikte Yöneteceğiz
"

 


Türkiye Futbol Federasyonu'nda Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde istifa ederek AK Parti'den Çayeli Belediye Başkan Adayı olan Baltacı, adaylık sürecini şöyle anlattı:

 

 


TFF'deki görevinden yasal süreler içerisinde istifa etmeden belediye başkanlığı için aday olduğu yönündeki iddialara cevap veren Baltacı, "TFF'deki görevimden ayrılıp ayrılmadığımla ilgili bizi şikayet etmişlerdi. Ben istifamı vermiştim ama arkadaşlar herhalde bunu bilmiyordu, keşke sorsalardı. Sayın cumhurbaşkanımız Rize mitingine geldiği zaman konuyu bana sordu ve ben istifamı verdiğimi belirttim. Cumhurbaşkanımız bizden bir söz aldı ve Çayeli'ni Rize birincisi yapmamızı istedi. Biz de böyle ağır bir yükün altına hemşehrilerimize güvenerek girdik. İnşallah Çayeli'ni Rize birinci yapıp ilçemize güzel hizmetler kazandırmak istiyoruz. İnşallah Rabbim bizleri utandırmaz. Biz Allah'ın rızasını, vatandaşlarımızın duasını kazanmak için buradayız" şeklinde konuştu.

 


Amacının hizmet, gücünün millet olduğunu anlatan Baltacı, "İnsanlarımızın ilçemizde bir huzurevi yapılması talebi var. Çayeli'de 7-8 ailenin Fındıklı'daki huzurevinde yakınları olduğunu duyunca bu durum beni çok üzdü. İlçemizde su, otopark, galericiler ve terminal sorunları var. Vatandaşlarımız en fazla şikayet ettiği konulardan birisi de sokaklarda başıboş gezen çok fazla köpek olmasıdır. İnşallah sokak köpekleri için ilçemizde güzel bir barınak yapacağız. Onlarda birer can taşıyor. Bu konuda belediye olarak, veterinerler ve hayvanseverler ile birlikte çalışarak sokak hayvanları için güzel bir proje yapacağız. Çayeli'ye yakışan çok güzel bir sosyal tesis yapacağız. 50 yataklı, suit odalı yeni bir hastane yaptıracağız. İlçemizde yeni bir ortaokul kazandıracağız. Mevcut kapalı spor salonumuzu stadın yanına alarak o alanda yeni bir kültür merkezi ve bu merkezin en üst katında öğretmenlerimizin kullanabileceği bir sosyal tesis kuracağız. İlçeye yeni bir kütüphane kazandıracağız. Kütüphanemize bedava internet erişimi sağlayacağız. Bunun yanında öğrencilerimize kütüphanede çayı, keki, meyve suyu belediyemiz tarafından ikram edilcek. 3 tane deremizin etrafını sosyal alan olarak yeniden inşa edeceğiz. Mesire alanları ve piknik yerleri oluşturacağız. Eğitim fakültemizin karşısındaki alana iki adet yeni yurt yapmayı planlıyoruz. Dolgu imar planı çalışmasını tamamlamak istiyoruz. İnşallah Rabbim bize bunu nasip eder. İlgili bakanlıktan incelemeler yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan bunun sözünü aldık. 50 dönümlük bir arazi çıkartıyoruz ve bu alan üzerinde galericiler sitesi inşa edeğiz. Bunun yanında bir konferans salonu yapacağız. Düğün salonlarının şehrin dışında olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle şehir dışında çok güzel bir düğün salonu yapacağız. Sosyal alanlar, bisiklet yolları da yapacağız."

 


AK Parti'nin 'Gönül Belediyeciliği' sloganını hatırlatan Baltacı, "Gönül işi, bizim işimizdir. Biz burada hemşehrilerimiz ile birlikte Çayeli'ni yöneteceğiz. Onların projeleri ve destekleri ile birlikte hareket edeceğiz. Hem telefonumuz hemde makamımız 24 saat açık olacak. Ben eşimle birlikte her hafta bir vatandışımızın evine çay içmeye gideceğiz. Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Çayeli'de görev yapan, taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Atilla Esmen kardeşimiz de Çayeli'ye önemli hizmetlerde bulundu. Ben yaptıkları için teşekkür ediyorum. Şimdi de bu önemli görev bize tebliğ edildi ve bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR