Muhammet Aloğlu Madenli Belediyesi için Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Madenli Belediyesi için Belediye Başkan adaylığı açıklamaları hız kazandı. Muhammet Aloğlu'da Madenli Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacağını duyurdu.

MADENLİ - 06-12-2023 10:36 2428 kez okundu.

Muhammet Aloğlu Madenli Belediyesi için Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala başvurular ve açıklamalar hız kazandı. Madenli'de ise durum çok farklı. Şu ana kadar 10 aday adayı bulunan belde de bugün itibariyle yeni bir isim daha bağımsız olarak yarışta yer alacağını açıkladı.

1994 yılı belediye meclis üyeliği, 1997 yılı Çamlıca Mahallesi camii derneği kurucu başkanlığı, 2014 Çayeli Madengücü spor kulübü kurucu başkanlığı, TFF'de antrönerlik yapan emekli, esnaf Muhammet Aloğlu Madenli Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu duyurdu.

Bir çok projede bulunan Aloğlu, özellikle gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmalar ile biliniyor. Spor ile hayata tutunan gençler ve semt sahalarında çocuklarla buluşuyoruz projeleri ile bir çok faaliyetleri hayata geçirdi.

Muhammet Aloğlu'nun Madenlim.com'a yaptığı açıklamada; "Şartlar oluşmuş oldu bizlerde bu yarışta hizmet etmek ve geleceğin aydınlık gençleri için çalışacağımızı teminat altına alarak bağımsız halkımızın her bir kesimini temsil edecek şekilde Madenli Belediye Başkanlığına aday olduğumu açıklamış oluyorum. Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin. İşimiz çok Madenli için çalışmalara gençlere önem vermeye gayret ve çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?

Orhangazi Aloğlu

Evvel Allah toplum için çalışmanın,ve bu çalışmalarda görev ve sorumluluk almak toplum adına büyük bir hizmettir.insanların her bakışta,fıtraten,her konuda iyi,doğruyu,güzeli görmek istediği görülür,bunun için,iyi,doğru,güzel,topluma artı katkı sağlamak isteyen insanlarda önemli yer tutar.
geleceğin insanları dersek onlara hiçte yanılmayız.
kimisi muhtar,kimisi encümen,belediye başkanı,yada kaymakam vali,milletvekili,başbakan,devlet başkanı,veya kanaat önderi,hangi makam olursa olsun,daha iyi olmak,güçlü olmak,rahat,huzurlu,güzel bir hayat sürdürmek için,bu tip insanlar öngördüğümüz insanlardır.
şimdide daha önce başkasını gördüğümüz gibi,Beyefendi Muhammet ALOĞLU'yu görmekteyiz.
Kendisinin iyi bir vatan sever,yüksek derecede hizmet etme sevigisi,ve yeteneği var,organizasyon,iyiliğe davet,insanlık adına toplum içerisinde merdane,hoşgörülü,toplumu
faydalı iş,ilerideki faydayı görüp karar alan insanlardan olmuştur.
Bu yüzden kendisine insanlık teşekkür borçludur.
daha öncede siyasi ve politik,icraat alanında eserleri olduğunu bilmiş,ve görmüşüzdür.
kendilerini şimdide Madenli Belediye Başkan Adayı görmekten grur duyuyor ve kendisi için,Herşeye kadir olan,Allahtan muvaffakiyetler dilerim.
Kendisini tebrik ediyor,ister kazansın,ister kazanmasın iyi bir seçim çalışması gerçekleşmesi ümit ederim.
İyi çalışmalar,hayırlı nihayetler.Başarılar.
Şartlar oluşmadan,hareket olmaz,harekt olmadan iş başlamaz.
5 ay önce
DİĞER HABERLER
Çayeli Bakır İşletmeleri Çalışanlarına Kanser Taraması

Çayeli Bakır İşletmeleri Çalışanlarına Kanser Taraması

23-04-2024 - MADENLİ

Madenli Kavşağında Kaza 6 Yaralı

Madenli Kavşağında Kaza 6 Yaralı

08-04-2024 - MADENLİ