MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:10

Yeniden Refah Partisi Madenli Belde Başkanlığından Açıklama

Yeniden Refah Partisi Madenli Belde Başkanı Kadir Öztürk "Yeniden Refah Partisi'nin Madenli Belediye Başkanlığı İçin aday gösterip göstermeyeceği, gösterecekse adayını ne zaman açıklayacağı" hakkında bilgi verdi.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 04-12-2023 11:47   Güncelleme : 04-12-2023 11:50
Yeniden Refah Partisi Madenli Belde Başkanlığından Açıklama

Yeniden Refah Partisi Madenli Belde Başkanı Kadir Öztürk, 2024 yerel seçimleri için partisinin belediye başkan adaylığı ile ilgili merak edilen sorulara açıklamalı olarak cevap verdi. İşte o açıklama;

YENİDEN REFAH PARTİSİ MADENLİ BELDE BAŞKANLIĞINDAN

31 Mart 2023 mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ''Yeniden Refah Partisi'nin Madenli Belediye Başkanlığı İçin aday gösterip göstermeyeceği, gösterecekse adayını ne zaman açıklayacağı'' yönündeki belde halkımız tarafından merak edilen hususları, hem bilgi kirliğini önlemek hem de birinci ağızdan bilgilendirme yapmak amacıyla Belde Başkanlığı olarak açıklama yapma gereği gördük,

Öncelikle tüm halkımız bilmelidir ki, Yeniden Refah Partimiz Milletvekili Seçimlerine ülke genelinde nasıl kendi logosu ve kendi milletvekili adaylarıyla katıldıysa, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine de Ülke genelinde yine aynı şekilde kendi logosuyla ve kendi Belediye Başkanı adaylarıyla katılacaktır.

Bu durum elbette ki Madenli Beldemiz için de aynı olacaktır. Özlenen ve hasretle beklenen Milli Görüş Belediyeciliği anlayışını Madenli halkı ile buluşturmak için, hem aday hem de proje araştırmaları konusunda tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Aday adaylığı sürecine girmeden, doğrudan Belediye Başkan Adayımızı ve meclis üyesi adaylarımızı en kısa süre de açıklayıp sizlerle paylaşacağız. Bizim yapacağımız açıklama dışındaki hiç bir açıklamayı lütfen dikkate almayınız.

Daha şimdiden Madenli için hazırlamış olduğumuz ''11 MAHALLE 11 PROJE'' isimli proje çalışmamızı da siz değerli belde halkımız ile yakında paylaşacağız.

Şimdilik şu kadarını söyleyelim; bu proje çalışmalarımız ağırlıklı olarak beldemizin istihdamına ve dolasıyla da kalkınmasına yöneliktir. Bu sayede Madenli'ye büyük bir istihdam sağlanmış olacak ve beldemiz göç veren değil, göç alan bir belde haline gelecektir.

Üstelik bu projeler, birbirlerini takip eden zincir halkaları şeklinde oluşturulacağından, birbirlerini besleyecek ve dolasıyla da devletimiz için ekstra bir yük oluşturmayacaktır.

Bu vesileyle, 31 Mart Seçimlerinin Beldemiz ve Tüm Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.

Saygılarımla.

Kadir ÖZTÜRK
Yeniden Refah Partisi
Madenli Belde Başkanı

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR