MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
19 MART Salı 09:18
Advert - Advert - Advert - Advert

Yeni Çayeli Kaymakamı Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muş Vali yardımcılığından Rize-Çayeli kaymakamlığına atanan Muhammet Fatih Demirel görevine başladı.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 14-09-2021 14:36   Güncelleme : 08-09-2022 12:40
Yeni Çayeli Kaymakamı Göreve Başladı

Çayeli kaymakamlığı önünde düzenlenen karşılama törenine İlçe Jandarma Komutanı Ömer Tarık Kökdal, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Çayeli İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Çayeli ilçe Kaymakamlığı Yazı İşleri V. Pelin Yılmaz, kurum amirleri ve müdürleri katıldı. 

Çayeli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “11 Eylül 2020 tarihinde Muş Vali yardımcılısı olarak görev yapan Demirel, Cumhurbaşkanlığı 19/08/2021 tarih ve 2021/412 Atama Kararı ile ilçe kaymakamlığına atamış, görevine başlamıştır." ifadelerine yer verildi.

Muhammet Fatih Demirel kimdir?

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde doğan Muhammet Fatih Demirel, ilk ve orta öğrenimimi Hatay’da tamamladı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 2013 yılında, Konya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl stajını Konya'da, teftiş stajını Samsun merkez ve Bafra İlçesi'nde, refiklik stajını ise Konya Beyşehir ve Çanakkale Lapseki ilçelerinde tamamladı. 2015-16 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amaçlı gönderildiği, İngiltere Sheffield Üniversitesi’nde dil eğitimi ve İngiltere idari sistemi üzerine çalışmalarda bulunan Demirel, İçişleri Bakanlığınca açılan 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu “Üstün Başarılı” olarak tamamlamıştır.

İsparta-Keçiborlu Kaymakam Vekilliği, Karabük-Yenice Kaymakamlığı, Ordu-Kabataş Kaymakamlığı ve Muş Vali Yardımcılığı görevlerinde bulanan Demirel, Muş Vali Yardımcılığı görevini yürütmekteyken, 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Rize Çayeli Kaymakamlığına atanmıştır. Muhammet Fatih Demirel evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

 

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR