MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:37

Mustafa Çalışkan Aday Adaylığı Başvurusunun Ardından Açıklama Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Madenli Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çalışkan, resmi başvurusunun ardından açıklama yaptı.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 07-12-2023 13:20   Güncelleme : 07-12-2023 13:27

Milliyetçi Hareket Partisi Madenli Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çalışkan, Çayeli İlçe Başkanı Ahmet ALİAĞAOĞLU'na resmi başvurusunu sunduktan sonra açıklama yaptı. Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleştirilen başvuru programında dilek ve temennilerini ifade eden Çalışkan, beldeye en iyi şekilde hizmet etmeye talip olduğunu vurguladı.

İşte o açıklaması:

Şirin beldemizin güzide insanları ;

Doğup büyüdüğüm,yıllarca esnaflık yaptığım,hemen hemen her mahallemizde Çaykur görevlisi olarak çalıştığım çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundum.

Beldemizin bütün sorunlarına hakim bir kardeşiniz olarak 31 Mart 2024 te yapılacak olan yerel seçimlerde siz değerli halkımızın desteği ile beldemize en üst düzeyde hizmet etmek amacıyla milli değerlerimize,gelenek ve göreneklerimize bağlı,ekip ruhuna sahip ahlaki ve ilkeli davranış sahibi,hoşgörülü, kişisel gelecek önceliği olmayan, Madenli'yi ve Madenli halkının geleceğini kendine dert edinen bu sorumluluk içerisinde hareket eden anlayışa sahip, hayata geçirilmesinde verimli,kaliteli, denetimli ve sürdürülebilir yapı içerisinde bilgimi,birikimimi ve yıllardır edindiğim deneyimimi Madenli halkının hizmetine sunacağımdan artık sorunları yazan değil çözen irade anlayışıyla Milliyetçi Hareket Partisinden Madenli Belediye Başkan aday adaylığımı siz değerli Madenli halkına duyurmanın heyecanı içerisindeyim.

Adil ve adaletli olmayı ilke edinerek çıktığımız bu hizmet yolunda tüm madenli halkının dua ve desteğini bekler saygılar sunarım.

Milliyetçi Hareket Partisi Madenli Belediye Başkan Aday Adayı
Mustafa ÇALIŞKAN

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR