MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
23 NİSAN Salı 20:57

MHP Madenli Belde Başkanlığı ve Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı

Milliyet Hareket Partisi Madenli Belde Başkanlığı Seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

secim-2019
Giriş Tarihi : 18-02-2019 15:00   Güncelleme : 08-09-2022 13:24
MHP Madenli Belde Başkanlığı ve Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı

"

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle siyasi partiler ve adaylar seçim irtibat bürolarının açılışlarını yapmaya başladılar. 

Madenli'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni düzenlemiş olduğu Belde Başkanlığı ve seçim irtibat bürosunun açılışını belde halkı ile çevre vatandaşların katılımları ile gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Madenli Belediye başkan adayı olan Mustafa Tüyloğlu, açılışta konuşma yaparak teşrif eden herkese teşekkür etti ve amacımız daima madenli'ye birlik beraberlik içerisinde hizmet etmek olacaktır ifadelerini kullandı. Ardından MHP İl Başkanı İhsan Alkan konuşmalarını gerçekleştirdi. Alkan " Cumhur ittifakına aykırı hiç bir hareketimiz hiç bir davranışımız olmaz olmayacaktır. Belediye başkan adayımızın da bahsetmiş olduğu gibi bu ittifaka aykırı hareket etmiş olan hainlik etmiş olur ifadelerine katılıyor ve destekliyorum. Amacımız hizmet amacımız birlik beraberlik bu bağlamda diğer Cumhur ittifaki belediye başkan adaylarımıza da başarılar diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. " dedi.

Açılışa davet edilen AK Parti Madenli Belediye başkan adayı Necip Yazıcı'da açılışa katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında " Sizlerinde bildiği üzere şuan Ülkemizde bir Cumhur ittifakı söz konusu bu ittifakımızın karşısında olan diğer ittifaklar mevcut. Bizler bu durumun farkında olmalıyız. Ülkemizde yaşanan olayların arkasında olanlar bugün ittifak içerisindeler. O yüzden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milletçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oluşturmuş olduğu ittifaka desteğimiz sonsuz olacaktır. Bu ittifakın seçime kadar değil sonsuza kadar devam edeceğinin altını çizmek istiyorum. Bu düşüncelerle Cumhur ittifakımıza uygun şekilde taraflar olarak seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hiçbir kimsenin bu ittifaka zarar vermesine müsade etmeyeceğiz sizlerinde etmeyeceğine adım gibi eminim. Amacımız güzel Madenlimiz amacımız hizmet etmek amacımız gönül almak. Bu gayemiz ve düşücemizin dışında bir hedefimiz olamaz. Tekrar MHP Belde başkanlığının SKM ofisinin hayırlı olmasını diliyor, herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Açılışa katılanlar arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayeli Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi ve Büyükköy Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kahveci ile çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından katılımcılar ile açılış kurdelesi kesildi.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR