MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:25

MHP Çayeli İlçe Başkanlığına Ahmet Aliağaoğlu Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe 14. Olağan Kongresinde Ahmet Aliağaoğlu başkanlığa seçildi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 29-08-2023 16:05   Güncelleme : 01-09-2023 13:07
MHP Çayeli İlçe Başkanlığına Ahmet Aliağaoğlu Seçildi

MHP Çayeli İlçe 14. Olağan Kongresi Çayeli Muhtarlar Derneğinde yapıldı.

Kongreye , MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, MHP Çayeli İlçe Eski Başkanı Ali Küçükislamoğlu, MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdulrezzak Uzun, Çayeli Ülkü Ocağı Başkanı Onur Salih ve partililer katıldı.

Kongrenin divan başkanlığına MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdulrezzak Uzun, MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, Avukat Yunus Emre Öztürk ve MHP Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Demet yaptı.

Kongrede ilk konuşmayı MHP Çayeli İlçe Eski Başkanı Ali Küçükislamoğlu yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Küçükislamoğlu, "Bir ömür boyu içinde olduğum; bedenim yok olsa bile, ruhumun, Türk milletinin Kutlu ülküsünün Zaferle sonuçlanacağı asırları kıyamete kadar temaşa edeceği zamanları da göreceğime inancım tamdır. 13 yıldır şerefle taşıdığım MHP ilçe başkanlığı görevimden; sağlık sorunları, yorgunluk belirtileri, gençlere yer açmak... gibi nedenlerden dolayı, kongrede aday olmayarak; ancak, yapılacak olan kongrenin de sağlıklı şekilde gerçekleşmesini sağladıktan sonra noktalamak istiyorum. Görevde olduğum sürede, ülkü ve ilkesel tavırların haricinde, siyaseten kırmış olabileceğim kim var ise hepsinden helallik diliyorum. Benim haklarım var ise helal olsun."

Varlığı 'ilelebet payidar' olacak büyük Türk milletinin hizmetinde bir çeri gibi hizmete devam edeceğimden diyen Küçükislamoğlu "Adalet, 'Düzen','Töre'yi... bütün dünyaya hakim kılacağımız, öğreteceğimiz; Bilimde, Fende, Teknoloji ve Sanayide; Felsefe, Sanat, Estetikte; Mimaride, Doğaya saygıda, Hayvan hakları, İnsan hakları... İnsanların doğuştan getirmeyip doğaya katmış oldukları bütün kültür unsurlarının Türk töresine, ilahi adalete uygun; İyi-Güzel-Doğru'nun, Varlık-Bilgi-Değer düzleminde yeniden kurulacağı kutlu zamanları beklediğim kadar eminim. Çalab'ım, Türk milletinden KUT'unu eksik etme. Allah'a emanet olun " dedi.

MHP Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Aliağaoğlu; "ilçemizde yaşanan afet sonrası maddi manevi zarar gören tüm hemşerilerimize öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Bu şartlarda bu sıcak havada buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Allah hepinizden razı olsun. Çıktığımız bu yolda yanımızda ve yakınımızda olan geçmişten bugüne başkanlık ve  yöneticilik eden davamıza emek vermiş bütün gönüldaşlarımızı buradan selamlıyorum. Bu bayrağı arkadaşlarımla beraber devraldığımızda daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Tekrar hepinize teşekkür ederim" dedi.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ise belediyenin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Son olarak konuşan MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, "ülkücü hareketin Çayeli'nde her daim var olduğunu görmekteyiz. Çayeli bize bunu seçimlerde gösterdi. Bu gayret ve azimle çalışıp Çayeli'nde ülkücü hareketi yaşatıp oy oranlarını daha da yukarılara çıkacağız. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra kongrede seçime geçildi. Yapılan seçimlerin ardından Ahmet Aliağaoğlu Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanlığına seçildi.

detail-photo-fancybox-5

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR