MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:44

Madenli'de Bağımsız Adaydı! Çekildi ve AK Parti'nin Listesine Geçti

Madenli Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Muhammet Aloğlu yarıştan çekilerek AK Parti'nin listesine geçti

MADENLİ
Giriş Tarihi : 21-02-2024 10:45   Güncelleme : 21-02-2024 11:29
Madenli'de Bağımsız Adaydı! Çekildi ve AK Parti'nin Listesine Geçti

2024 Yerel seçimlerine az bir zaman kala 20 Şubat 17'de son listeler verildi. Listelerin verilmesinin ardından Madenli'de bağımsız adaylığını açıklayan Muhammet Aloğlu yarıştan çekilerek AK Parti Madenli Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Sarı'nın meclis üyesi aday listesinde 3.sırada yer aldı.

Aloğlu kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeye yer verdi

"SAYGIYLA.

2010 yılından bugüne Adalet Kalkınma Partisi'nin üyesiyim. 2024 Yerel seçimlerinde arkadaşların önerisi üzerine bağımsız olarak başkan adaylığımı düşündüm ve çalışmalara başladım. Bu süreçte seçmenimizin %30'u ile görüşme imkanı bulduk. Zaman zaman oy verebileceğini söyleyen olduğu gibi Bağımsız olduğum için başarılı olamayacağımı söyleyen de oldu. Adaylar netleştikten sonra yola çıktığım arkadaşlarla bir görüşme yaptık. Oylarımızda değişkenlikler meydana geldiğine ve bunun neticesinde de sürecin lehimize olmaktan çıktığına yönelik tespitler de bulunduk. Ben de bu tespitleri göz önünde bulundurarak, bir değerlendirme yaptım. Yıllardan beri üyesi bulunduğum partimden, arkadaşların isteği üzerine Meclis Üyesi olarak devam kararı aldım.

Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi ve alaka gerçekten takdire şayandı. Güzel çalışmalar yaptık, çalışma ekibimize teşekkür ediyorum. Amcalarımıza dayılarımıza tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Benim için MİLLETE HİZMET etmek esastır, bu anlayışla Başkanlık kadar Meclis üyeliği de bu hizmet yolunda şereftir.

Bayram Sarı kardeşimizle ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber çalışacağız ve başaracağız.

Desteklerinizi bekliyoruz.

Allah nasip ederse kazanacağız."

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR