MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
19 MART Salı 05:55
Advert - Advert - Advert - Advert

Madenli Belediyesi TYP Kapsamında 5 İşçi Çalıştıracak

Madenli Belediyesi İŞKUR'un TYP programı kapsamında 5 işçi çalıştıracak. İşte başvuru detayları...

MADENLİ BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 03-09-2021 10:03   Güncelleme : 08-09-2022 12:45
Madenli Belediyesi TYP Kapsamında 5 İşçi Çalıştıracak

"

Madenli Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile Türkiye İş Kurumu Rize İl Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında Madenli Belediyesi bünyesinde 5 işçi çalıştıracağını duyurdu. 

İŞTE YAPILAN O PAYLAŞIM;

MADENLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Türkiye İş Kurumu Rize İl Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında Madenli Belediyesi bünyesinde 5 (Beş) işçi çalıştırılacaktır.

Çalışmak isteyenlerin öncelikle İŞKUR Rize İl Müdürlüğünde kayıtlı işsiz durumda olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, Emekli ve malul aylığı almıyor olmaları, Öğrenci olmamak (Açık öğretim ve açık lise öğrencileri hariç), çalışma sonucu elde edilen hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması gerekmektedir. Erkeklerde 35 yaş altındakiler 2. Listede değerlendirilecektir.

Programa katılmak isteyenler ancak bir programa müracaat edebilirler, birden fazla programa yapılan müracaatlar geçersiz sayılacaktır.

İşkur kayıtları 06.09.2021 pazartesi günü başlayıp 10.09.2021 Cuma günü saat 24.00 da sona erecektir.

Konuya ilişkin daha detaylı bilgi almak ve programa dahil olmak isteyenlerin Madenli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaatları ilan olunur.

MADENLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR