MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:57

İshak Karahan Çayeli Belediyesi İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden, Beldemizin eniştesi olan İshak Karahan Çayeli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 16-11-2023 18:38   Güncelleme : 18-11-2023 17:27
İshak Karahan Çayeli Belediyesi İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

2024 Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde adaylık müracaatları başladı. 

Daha önce aday olacağını açıklayarak AK Parti Çayeli ilçe Başkanlığı görevinden istifa eden İshak Karahan Çayeli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayarak başvuru dosyasını AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk’e teslim etti.

AK Parti Çayeli ilçe başkanlığında adaylık müracaatı sonrası açıklamalarda bulunan Karahan, “Türkiye’nin değişim, dönüşüm sürecinden Çayeli’nin yeterince adapte olamadığını aynı trendi yakalayamadığını aynı çizgide hizmet alamadığı kanaatindeyim. Çok daha iyilerinin yapılabileceği düşüncesiyle bugün bu göreve talip oluyorum” dedi.

Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Karahan; “1980 Çayeli doğumluyum. Ben ömrümün tamamını burada geçirdim. Burada yaşayan birisi olarak Çayeli’ni çok yakinen tanıdığımı düşünüyorum. Ak parti iktidarlarının tamamında Çayeli’nde yaşayan birisi olarak 15 senesinde de Çayeli’ni yerel yönetimlerin bizler tarafından yönetildiği süreçleri yakinen takip ederek şunu söyleyebilirim ki geçmiş 20 yılda Çayeli’nde belediye başkanlığı olan arkadaşlarımız güzel hizmetler yaptılar. Ama Türkiye'nin gelişim değişim dönüşümü konusunda değişim sürecine Çayeli’nin yeterince adapte olamadığını aynı trendi yakalayamadığını aynı çizgide hizmet alamadığı kanaatindeyim. Çok daha iyilerinin yapılabileceği düşüncesiyle bugün bu göreve talip oluyorum”

-“Çok daha iyisi yapılabilir”
“Cumhurbaşkanımız ordayken siyaseten bu kadar güçlü bürokrasiye bu kadar üst seviyede temsil eden bir Çayelililerin çok çok daha iyi hizmetlere kavuşabileceğine inanan bir kişi olarak hatta daha da öteye giderek bu süreçlerin paydaşı bir kişi olarak kendimi de içine katarak bir öz eleştiri yapıyorum ve çok daha iyisinin yapılması gerektiğini yapılabileceğini net bir şekilde ifade ediyorum. Allah nasip ederse böyle bir görev bize tevdi edilirse bunu yapabileceğim konusunda en ufak bir tereddüt duymuyorum. Birlikte Çayeli’nin bütün dinamikleriyle ortak hareket ederek biz Çayeli’ne çok güzel hizmetler yapabileceğimize gönülden inanıyorum. Hakkımızda hayırlı olsun. Sonuç ne olursa olsun kazananın Çayeli olması en büyük temennimiz”

-“Çayeli’nin sorunlarını iyi biliyorum”
Ben ak parti teşkilatlarında çok uzun zamandır çok farklı ve önemli görevlerde sorumluluklar üstlendim diyen Karahan; “En son 6 yıl Çayeli ilçe başkanlığı gibi çok emniyetli cumhurbaşkanımızın buradaki iradesini temsil eden bir sorumluluğu yürüttüm. Şimdi başka bir göreve talip oluyorum. Bu göreve talip olurken altına girdiğim yükün o sorumluluğun bilincinde olarak bu işi yapıyorum. Allah nasip ederse fırsat verilirse teşkilatımız uygun görür vatandaşlarımız teveccüh gösterirse hepsinden ötede Mevla’m nasip ederse inşallah 5 yıl boyunca Çayeli’nin sorunlarını çok iyi bildiğim, çözümlerine 6 sene boyunca nasıl kavuşacağına tecrübe ettiğim Çayeli’me çok güzel hizmetler yapabileceğime inandığım için bu yola başvurdum ve şahsım ve tüm aday adayları hakkında bu sürecin hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR