MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:20

Çaykur’daki Görevinden İstifa Eden Zeki Karaoğlu’ndan İlk Açıklama

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Rize İl Başkanlığının yapmış olduğu temayülde ismi ön plana çıkan Zeki Karaoğlu Çaykur’daki görevinden istifa etti.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 02-12-2023 16:54   Güncelleme : 02-12-2023 17:01
Çaykur’daki Görevinden İstifa Eden Zeki Karaoğlu’ndan İlk Açıklama

Parti içinde yapılan temayülde ismi ön plana çıkan Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu, 1 Aralık itibariyle Çayeli Belediye Başkan Adaylığı için istifasını verdi. İstifasını sunan Karaoğlu bugün kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Çayeli halkının desteğini istedi. 

İşte Karaoğlu'nun o açıklaması:

"Kıymetli dostlarım sevgili Çayelili Hemşehrilerim,
30 yıldır farklı kademelerinde çalıştığım son iki yıldır Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığım Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğündeki görevimden istifa ederek; edindiğim tecrübe bilgi ve birikimle doğduğum büyüdüğüm güzel ilçemiz Çayeli’ne ve kıymetli hemşehrilerime Türkiye yüzyılına yakışır, kaliteli ve nitelikli hizmetler sunabilmek ve yeniden Çayeli diyebilmek adına bu yola çıktım.
Bu hususta teveccüh gösteren Dostlarımıza, hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza  yürekten teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla en güzel çalışmaları ortaya koymak Ak Partimizin örnek belediyecilik anlayışını yeniden Çayelinde hakim kılmak için dua ve desteklerinizi bekler, bütün hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım."

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR