MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar
MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar
Diğer Sayfalar
ÇAYELİ

Çayeli'nin Girişindeki O Metruk Bina Yıkıldı

Çayeli Belediyesi ilçe genelinde risk taşıyan yapıların ortadan kaldırılması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir yıkım sürecini daha hayata geçirdi.

Çayeli'nin Girişindeki O Metruk Bina Yıkıldı
Paylaş:

İlçenin girişinde yer alan ve görüntü kirliliğine neden olan Eskipazar Mahallesi 9 Mart Caddesi üzerindeki eski metruk halde olan binanın yapılan incelemeler ve ilgililerin araştırmaları sonucunda “Riskli Yapı” olarak belirlenmesinin hemen ardından yıkım işlemine başlandı.

Uzun yıllardır ilçenin girişinde görüntü kirliliği oluşturması, hem de risk teşkil etmesiyle birlikte bina ve hak sahipleriyle yapılan görüşmeler neticesinde yıkımı gerçekleştirildi.

“VATANDAŞLARIMIZIN EN ÇOK İLETTİĞİ ŞİKAYETLERDEN BİRİSİYDİ”

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi‘de yıkımın gerçekleştirildiği alanda yer aldı.

Konu ile ilgili olarak Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın şehrin girişiyle alakalı en çok şikâyette bulunduğu bir bina idi. Bizlerde bu şikayetleri dikkate alarak bina ve hak sahipleri ile görüşmelere başladık. Gerekli inceleme ve raporlar sonrasında kentsel dönüşüm olarak riskli binanın yıkılmasına karar verdik. Sağ olsun bina ve hak sahipleri de bu süreçte yıkılmasından yana oldular ve bugün itibariyle de bu işleme başladık. Şehrimizin girişinde uzun yıllardır adından söz ettiren bu bina girişim ve görüşmelerimiz neticesinde artık yıkılmış oldu” İfadelerine yer verdi.

Bu haber MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇAYELİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.