Çayeli - Rize istikameti Büyüktaşhane Mahallesi sahil yolu üzerinde hafif ticari araç kaza yaptı.
İlk belirlemelere göre araç direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere vurup sonrasında takla attı. Takla atan araçta bulunan bir aileden 5 kişiden Muhammet.Aşçı ve Ayşe.Aşçı adli 2 kardeşin vefat ettiği Anne, Baba ve bir kardeşin yaralandığı öğrenildi.
Kazayı gören vatandaşlar hemen müdahalede bulundu. Takla atan araçtan yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim ettiler.
Rize’den bayram için Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Pamukçular Köyü’ne giden Aşçi ailesi bayram ziyaretlerinin ardından Rize’ye dönmek isterken Çayeli’nde feci kaza geçirdi. Kaza sonrasında araç içerisindeki hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Çayelinde bulunan Eğitim fakültesi 3. Sınıf Pdr öğrencisi Ayşe Aşçi’nın olduğu öğrenildi.