MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 NİSAN Pazar 09:45

Çayeli’nde Yorgun Mermi 5 Kişinin Arasından Geçerek Duvara Saplandı.

İlçeye bağlı yanıkdağ köyünde 5 kişilik aile bahçede otururken aralarından merminin geçip duvara saplandığını farkedince şok yaşadılar.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 12-08-2023 20:55
Çayeli’nde Yorgun Mermi 5 Kişinin Arasından Geçerek Duvara Saplandı.

Son günlerde oldukça örneklerine rastlanılan olaya bugün bir yenisi daha eklendi. Köylerde vatandaşlar eğlenmek için hava sıktıkları mermiler az kalsın 5 kişilik aileden birinin hayatını kaybetmesine sebep olacaktı. 
 

İlçeye bağlı Yanıkdağ köyünde 5 kişilik aile evlerinin bahçe kısmında otururken magandanın silahından çıkan kurşunun aralarından geçerek duvara saplandığını farketti. Olayın şokunu ve korkusunu atlatan aile bireyleri facianın eşiğinden döndük diyerek yorgun merminin resmini sosyal medyadan paylaştı ve uyarıda bulundu. 
 

Olayı ailesi ile birlikte yaşayan İshak Doğru adlı vatandaş can kaybının olmadığını fakat ailesinden bir ferdin ölümle sonuçlanacak durumla karşı karşıya kalabileceğini ifade ederek magandaları şöyle uyardı;

"Bu mermi beş kişinin arasından duvara saplandı,eyy magandalar kibirli kibirli hava atma amacıyla yaptığınız bu eylem yüzünden en yakınlarımdan biri ölebilirdi ve de nice insanlar öldü.. DEĞDİMİ,DEĞERMİ.. LÜTFEN MESKÜN MAHAL İÇİNDE BU SAÇMALIĞA SON VERİN."

Son zamanlarda oldukça artan bu durum karşısında vatandaşlar özellikle mahalle ve köylerde denetimlerin yapılmasını ve ceza işlemi uygulanmasını istedi. 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR