MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:43

Çayeli'nde Denetimler Devam Ediyor! Sırada Bana Birşey Olmaz Diyenler Var

Çayeli Kaymakamlığı sosyal medya hesabından alınan tedbir ve kurallara uymayanlara uygulanan cezai işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 01-04-2020 19:32
Çayeli'nde Denetimler Devam Ediyor! Sırada Bana Birşey Olmaz Diyenler Var
"

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşın Bakanlıklarca alınan tedbir ve önlemler kapsamında genelge ile halka tebliğ edilmesinin ardından kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlemler uygulanmaya devam ediyor.

Kendi ve vatandaşların sağlığı için alınmış olan kararlara uymayıp dışarıya çıkanlara para cezası ve adli işlem uygulandı. Çayeli Kaymakamlığı sosyal medya hesabından kurallara uymayanlara yaplan cezai işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Buna göre Çayeli'nde 65 yaş ve üzeri 10 kişiye 3.920 TL, İl dışından Çayeline gelip izole kuralına uymayan 4 kişiye 12.600 TL toplamda 14 kişiye 16.520 TL Para cezası ile 4 adlı işlem uygulandı. Bu uygulamaların devam edeceği de açıklamada belirtildi.

SIRADA "BANA BİRŞEY OLMAZ" DİYENLER VAR
Alınan tedbir yapılan uyarılara rağmen halen sokaklarda dolaşan izole ve 65 yaş üstü kuralına uymayan vatandaşlar daha sıkı ve yakından takip edilerek cezai işlem uygulanacak.

DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Salgının ortadan kalması için kuralla uyulması izole edilmesi ve evden çıkılmaması gerektiğini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, bu denetimlerimiz tüm ilçe halkının sağlığı ve güvenliği için. Polis ve jandarma ekiplerimiz sorumluluk sahalarında sürekli uyarılar yapma fakat görüyoruz ki ne yapılan anonslara nede alınan tedbirlere uyan var. Bu uygulamamız sürekli olarak devam edecektir. Zor günleri geride bırakmamız için hep birlikte kurallara ve tedbirlere uyalım evden çıkmayalım ifadelerine yer verdi.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR