MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:20

Çayeli'nde Bir Dönem Sona Erdi. Artık Taşımayacaklar!

Çayeli'ndeki marketler alınan karar gereği artık evlere ücretsiz servis hizmeti vermeyecekler.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 20-09-2022 16:36   Güncelleme : 20-09-2022 16:44
Çayeli'nde Bir Dönem Sona Erdi. Artık Taşımayacaklar!

Çayeli'nde hizmet veren marketler müşterilerini alışveriş sonrası evlerine kadar ücretsiz olarak götürüyordu. İlçede bu hizmetin oldukça yaygınlaşmasının ardında taksici esnafı durumu üst makamlara taşıdılar. Yapılan görüşmeler neticesinde Çayeli Kaymakamlığı tarafından alınan kararla marketler 26.09.2022 tarihinden sonra servis araçları ile yolcu taşımacılığı yapamayacaklarını duyurdu. Sadece online satış hizmeti için servis hizmeti sağlanacağı belirtildi.

Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Arıcı sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile duyurusunu yaparak "Bu kararın İlçemiz taksicilerine, minibüsçülerine, esnaf arkadaşlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi.

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR
Hakan Kolcu 2 yıl önce
Asgari ücretli, emekli, garip gureba zaten market raflarına resim sergisindeki tablolara bakar gibi bakıp ihtiyacını alamadan geri dönüyordu.



Herhalde Devletimizi yöneten suyu ısınmışlar dediler ki, bu zulüm yetmez bir de taksici inceden inceye bir silkelesin onları!



Evet taksicinin durumu da içler acısı fakat bula bula garibanı garibana ezdirme çözümünü mü buldunuz? Yazıklar olsun size!