MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
26 NİSAN Cuma 08:58

Çayeli Belediyesi Yeni Bir İş Makinası Aldı

Çayeli Belediyesi makina parkını güçlendirmeye devam ediyor.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 29-06-2021 17:46
Çayeli Belediyesi Yeni Bir İş Makinası Aldı
"

Çayeli Belediyesi makina parkını güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi göreve geldiğinden itibaren makina parkına büyük önem verdi. Kısa zamanda yaklaşık 2 milyon tl'lik araç aldı. Yeni aldığı aracı da resmi sosyal medya hesabından bu şekilde duyurdu

"MAKİNA PARKIMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYOR YENİ PALETLİ EKSKAVATÖRÜMÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin girişim ve görüşmeleri neticesinden Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığından almış olduğu hibe ile Belediyemize DMO’dan yeni 14 tonluk paletli ekskavatörü makine parkımıza kazandırmış olduk.

Bugün ki piyasa değeri 870.000 TL civarında olan yeni ekskavatörümüzü 690.000 TL’ye makine parkımıza katmış olduk. Bununla birlikte ilerleyen günlerde de yeni siparişi verilmiş olan 24 tonluk bir ekskavatörümüzü de makine parkımıza kazandıracağız.

Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Yeni makinamız ilçemize hayırlı olsun. İnşallah güzel çalışmalarda kazasız belasız kullanmayı nasip eder. Bizlerde bu makinayı belediyemize kazandırmaktan mutluyuz. Özellikle bu makinanın belediyemize kazandırılmasında katkısı bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükumetimize, karar almada vesile olan belediye meclisimizin tümüne teşekkürlerimizi iletiyorum. Elimizden geldiği kadar İlçemize makine olsun proje olsun kazandırmaya gayret göstereceğiz. Dış kaynakları kullanarak daha fazla hizmet almayı hedefliyoruz. Daha önce de makine parkımıza araçlar kazandırdık bu sonuncusu değil devamı da gelecek “ diyerek açıklamasına devam etti."

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR