MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar
MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar
Diğer Sayfalar
ÇAYELİ

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin Acı Günü

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin annesi Emine Çiftçi vefat etti.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin Acı Günü
Paylaş:

Çayeli'nin tanınan ve sevilen ailelerinden merhum Ali Çiftçi'nin eşi, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin annesi Emine Çiftçi sabaha karşı evinde vefat etti. Vefat haberi ilçede duyulurken üzüntüyle karşılandı.

İSMAİL BAŞKAN UMRE'DE ACI HABERİ ALDI
Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ise umre vazifesini yerine getirmek üzere Umreye gittiği ve acı haberi de kutsal topraklarda aldığı öğrenildi. Cenazeye katılım durumu ve cenazenin defin bilgisi henüz netlik kazanmadı. 

Cenaze Bilgisi
16 Aralık 2025 Salı günü Öğle Namazına müteakiben Çayeli Çarşıbaşı Fatih Sultan Mehmet Camiinde kılınacaktır.

Bu haber MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Anlık Olaylar tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇAYELİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.