MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
19 NİSAN Cuma 06:43

ÇAYELİ BAKIR’DAN TEMEL MADENCİLİK EĞİTİMİ DUYURUSU

Çayeli Bakır, kendi bünyesinde vereceği Temel Madencilik Eğitimi’ne kabul için başvuruları almaya başladı.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 06-05-2019 17:20
ÇAYELİ BAKIR’DAN TEMEL MADENCİLİK EĞİTİMİ DUYURUSU
"

Çayeli Bakır, kendi bünyesinde vereceği Temel Madencilik Eğitimi’ne kabul için başvuruları almaya başladı. Eğitime katılmak isteyenler 17 Mayıs 2019 tarihine kadar istenilen belgeler ile birlikte başvurularını Çayeli Bakır Güvenlik Ofisi’ne yapabilirler.

DUYURU
Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından Temel Madencilik Eğitimi programı kapsamında süreli mesleki eğitimler verilecektir. Temel Madencilik Eğitimi kapsamında katılımcılara iş kamyonu, platform (personel ve yük yükseltici), temel maden emniyeti ve temel ilkyardım eğitimleri verilecektir. Programa katılmaya hak kazanan kişilere asgari ücret üzerinden maaş verilecektir. Temel Madencilik Eğitimi’ne katılmaya hak kazanmak için öncelikle kişilerin yazılı sınav sonuç puanına bakılacaktır. Puanların eşit olması halinde ise kişilerin eğitim durumuna bakılacaktır. Eğitim durumlarının eşit olması halinde ise mahalle kontenjanı uygulaması yapılacaktır. Eğitime kabul edilecek kişilerde aranan nitelikler aşağıdaki gibidir:
1. 3 0 .04.2019 tarihinden önce Madenli Beldesi nüfusuna kayıtlı olmak
2. Askerlik görevini tamamlamış olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak (30.04.1984 tarihinden sonra doğmuş olmak)
3. Sabıka kaydı olmamak
4. Herhangi bir iş makinesi resmi operatör belgesine sahip olmamak (tercihen)
5. Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri Maden Mühendisliği Bölümleri mezunları tercih sebebidir.
6. Yeraltında ve çok tehlikeli işlerde çalışmaya uygun olmak
7. Gerektiğinde vardiyalı çalışabilmeye engel bir duruma sahip olmamak
8. İşe gidiş gelişlerde ulaşım problemi yaşamamak.
Yukarıda belirtilen kriterlere uygun olan ve programa başvurmak isteyen kişilerin en geç 17/05/2018 Salı günü saat 17.00’ye kadar nüfus kayıt belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve adli sicil kaydı ile birlikte ÇBİ Güvenlik Ofisi’ne şahsen müracaat ederek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Saygılarımızla,

Not: Eğitim programına başvurmak veya programa kabul edilmek, katılımcıların Çayeli Bakır İşletmeleri tarafından işe alınacağı anlamına gelmemektedir. Ayrıca belgelerini eksiksiz bir şekilde güvenlik ofisine teslim etmeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR