MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:45

Çayeli Bakır İşletmeleri, Dünya Madenciler Gününde Satranç Turnuvası Düzenledi

4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında, Türkiye’nin yeraltı metal madeni üreticilerinden Çayeli Bakır İşletmeleri ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde Satranç Turnuvası düzenlendi.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 04-12-2023 14:30   Güncelleme : 04-12-2023 14:33
Çayeli Bakır İşletmeleri, Dünya Madenciler Gününde Satranç Turnuvası Düzenledi

40 yıldır Rize’de faaliyet gösteren Çayeli Bakır İşletmeleri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve yoğun ilgi gören Satranç Turnuvasının ikincisi 2-3 Aralık tarihlerinde Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleşti. Çayeli Bakır İşletmeleri ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen turnuvaya 8, 10 ve 14 yaş kategorisinde 177 sporcu katıldı.

Madenciler anısına saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan turnuvanın açılış törenine katılarak bir açılış konuşması yapan ÇBİ Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki YAZICI; 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Çayeli Bakır İşletmeleri adına tüm madencilerin Dünya Madenciler Gününü kutladı. Kutlama programı dolayısıyla il dışında bulunan ÇBİ Genel Müdürü Murat GÜREŞÇİ’nin tüm katılımcılara başarı ve selamlarını iletti. Daha sonra YAZICI tarafından gerçekleştirilen sembolik açılış hamlesi ile 2 gün süren turnuva başlatıldı.

Satranç sporcuları ve aileler tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği turnuva sonunda madenciler için hamle yapan sporculardan kategorilerinde ilk ona girenler Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül töreninde sporculara ödülleri Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Emre ÇATAKLI, Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki YAZICI, Dış İlişkiler Uzmanı Didem KESKİN YILMAZ ve Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy USTAOĞLU tarafından verildi.

ÇBİ Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki YAZICI kapanış töreninde yaptığı konuşmada iki gün boyunca yarışan tüm sporcuları tebrik etti. Sporculara eşlik eden antrenör ve velilerini göstermiş oldukları özveri için ayrıca tebrik eden YAZICI satranç sporunun önemine dikkat çekerek bu tip etkinlikleri kurumsal olarak her zaman desteklemek istediklerini belirtti. Kapanış töreninde Rize Satranç İl Temsilcisi Ersoy USTAOĞLU 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu adına YAZICI’ya çiçek takdim ederek tüm madencilerin madenciler gününü kutladı.

Ödül töreni toplu aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Turnuvaya dair eşlendirme, sonuç ve sıralamaya ait detaylı bilgiler Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği internet sayfasında (http://rize.tsf.org.tr) yayınlandı.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR