MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:05

Burhan Sarıoğlu Maden Mahallesi Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı

2024 yerel seçimlerinde Maden Mahallesinden muhtar adayı olarak kendisini açıklayan Burhan Sarıoğlu genç adayların arasında yer aldı.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 29-09-2023 10:48   Güncelleme : 29-09-2023 15:31
Burhan Sarıoğlu Maden Mahallesi Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde muhtarlık yarışı da hız kazandı. Bu seçimde genç adayların oldukça artacağı düşünülürken Maden Mahallesi için Burhan Sarıoğlu muhtar adaylığını açıklayarak mahalleliden destek istedi.

Emekli ve Girişimci olan Burhan Sarıoğlu yaptığı açıklama ile halkın teveccühüne talip olduğunu ifade etti.

İşte Burhan Sarıoğlu'nun açıklaması;

Saygı değer mahalle halkım;

Yaptığım istişareler ve büyüklerimin olurunu alarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Maden Mahallemizden muhtar adaylığımı açıklamış oluyorum. 

Mahallede doğup büyüyen her taşını her bölgesini bilen ve konuma hâkim olan genç bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etme yolunda yine sizlerin değerli teveccühü ile bir yola çıktık. Kendime İnanıyor ve biliyorum ki sizlerin teveccühünü asla karşılıksız bırakmayacak, mahallemin her bir sorununa çözüm üretmek için sizlerin gerektiğinde kapısını, gerektiğinde ise telefonunu günün hangi saati olursa olsun çalıp, arayıp fikirlerinize talip olacağım. Bu hizmet  yolunda yapacaklarımızı “ben” değil “biz” yaptık diyeceğimiz süreçleri hep beraber görecek ve Allah’ın izniyle yaşamış olacağız. 

Genç kardeşiniz ve sizlerin bir evladı olarak desteklerinizle inşallah 2024 yerel seçimlerinde muhtarlık bayrağını devralmış olacağız. 

Şimdiden sizlerin göstermiş olduğu teveccühe sonsuz teşekkürlerimi iletiyor saygı ve selamlarımı sunuyorum . Hizmet yarışında olacak olan diğer komşularıma da başarılar dilerim.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

Burhan Sarıoğlu
Maden Mahallesi
Muhtar Adayı

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR