MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
26 NİSAN Cuma 06:17

AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığından Yazılı Açıklama

Son zamanlarda Çayeli gündemini meşgul eden belediye meclisinde yaşanan gerginlik sonrası AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığından yazılı bir açıklama geldi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 11-07-2019 08:48
AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığından Yazılı Açıklama
"

Cumhur İttifakı ortağımız MHP Teşkilatı ve mensupları hiçbir suretle bir problemimiz olamaz denilen açıklamada “Çayeli’nin sorunlarına odaklanması için sabırla bekliyoruz” denildi.

Yapılan yazılı açıklamada;

Bizler Çayeli’nde asla ayrıştıran taraf olmayacağız. Başkalarını hedef göstermeyeceğiz, hemşehrilerimizin partimize vermiş olduğu görev ve sorumluluğun bilincinde olarak sade ve sadece yetkinin asıl sahibi olan millete hizmet etmek için mesai harcayacağız. Nefret dili değil bize lazım olan, ötekileştirme değil, akli selim bir şekilde umumun menfaatine olan her konuda birlik ve beraberlik içinde çalışmaktır ihtiyacımız olan.

Hesabını veremeyeceğimiz, gerektiğinde özeleştiri yapıp kendimizle hesaplaşamayacağımız hamdolsun hiçbir konu yok! Bizlere isnat edilen tüm eleştirilere verecek cevabımız var lakin daha fazla gerginliğe sebebiyet verecek bir sürecin kazananının olmayacağını iyi biliyoruz. Asli sorumluluğumuz olan Çayeli’ne hizmet etme kaygısıyla, şimdilik kaydı ile susuyor ve diğer sorumluluk sahiplerinin Çayeli’nin sorunlarına odaklanması için sabırla bekliyoruz. İlçemizin çözülemeyecek sorunu yoktur, yeter ki yetki sahipleri kavga değil, istişare edip inisiyatif alsınlar...

Cumhur İttifakı ortağımız MHP Teşkilatı ve mensupları ile bu güne değin hiçbir suretle bir problemimiz olmadı, olamaz da. Fikir ayrılıklarımız olabilir, olması da gerekir belki de en doğruyu bulmak için. Lakin her iki teşkilatında ortak akıl ve istişare ile en doğru ve ideal olanı bulup ilçemizin hizmetine sunacak irade ve tecrübesi vardır. Bu vesile ile İlçemizin geleceğinin şekillenmesinde sorumluluk sahibi olan herkesi tekraren sükunete ve istişare süreçlerine destek verip ortak aklı hemşehrilerinizin hizmetine sunmaya davet ediyoruz...

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR