MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
26 NİSAN Cuma 17:29

Madenli'ye Giriş Çıkışlar Kontrollü Şekilde Sağlanıyor

Madenli'de bir ailede görülen Koronavirüs sebebiyle izole amaçlı Beldeye giriş ve çıkışlar kontrollü şekilde sağlanıyor.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 07-04-2020 21:22
Madenli'ye Giriş Çıkışlar Kontrollü Şekilde Sağlanıyor
"

Madenli'de geçtiğimiz günlerde koronavirüs şüphesiyle hastaneye giden bir ailede testlerin pozitif çıkmasının ardından alınan tedbir ve önlemler kapsamında beldeye giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ile yapılan görüşmede " Beldemizde bir ailede il dışından gelen bireylerin testlerinin pozitif çıkması sebebiyle diğer vatandaşlarımızın sağlığı açısından kısmi izole yapılmaktadır. Bundan ötürü beldeye giriş ve çıkışlar kolluk kuvvetleri ile sağlık ekipleri nezninde gerçekleşen kısa sağlık taramasının ardından müsaade edilmekte. Önemli ve zaruri ihtiyaçları olmayanların beldeye giriş ve çıkışlarında kısa süreliğine engellendiğini belirtmek isterim." dedi.

HALKIMIZ TEDİRGİN OLMASIN
Başkan Yazıcı; Biz bu vaka olayının öncesinde vatandaşlarımıza zaten gerekli temizlik ve dezenfekte malzemeleri dağıtmış idik. Tüm dezenfekte çalışmalarımızı da gerçekleştirdik. Ayrıca hane halkının ihtiyacı olan erzak yardımlarımızda devam ediyor. Beldemiz için izole uygulaması virüsün tamamen beldemizden uzaklamaşı için yapılmıştır. Bu durum karşısında vatandaşlarımız yolda uygulama yapan görevlilerimize zorluk çıkarmamalarını önemle rica ediyorum diyerek ifadelerine devam etti.

HERHANGİBİR GİRİŞ ÇIKIŞ YASAĞI YOK
Beldeye giriş ve çıkışların yasaklandığına dair bazı sosyal medya ve halk arasında dolaşan asılsız dedikodulara itibar etmeyiniz. Beldemize giriş çıkışlar kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır. Keyfi belde dışına çıkışlar engellenmektedir. 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR