MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 06:48

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı'dan Teşekkür ve Hayırlı Olsun Mesajı

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, AK Parti Madenli belde başkanlığına gerçekleşen atama sonrasında hem teşekkür hemde hayırlı olsun mesajı yayımladı.

MADENLİ BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 25-01-2020 11:27
Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı'dan Teşekkür ve Hayırlı Olsun Mesajı
"

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Rize İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ve sonrasında gerçekleşen tören ile Madenli Belde Başkanlığına atama yapılarak İlyas Bostancı görevi devraldı.

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı'da gerçekleşen atama sonrasında eski Başkan Nuri Yılmaz ve yönetimi ile yeni göreve gelen İlyas Bostancı'ya özel mesaj yayımladı.

Belediyeye ait sosyal medya hesapları üzerinden paylaşından mesajda Başkan Yazıcı önceliğimizin madenli olması gerektiğini vurguladı.

İşte Başkan Yazıcı'nın paylaşmış olduğu mesajı;
Çok değerli Belde Başkanım Sn. Nuri YILMAZ ve Yönetimine, göreve atanmalarından itibaren, bu uzun ve meşakkatli seçim süreçleri boyunca göstermiş oldukları kararlı, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan ötürü, Belde Halkımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve şahsım adına çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında Sağlık, Sıhhat ve Huzur dolu mutlu yarınlar temenni ederim.

Yapılan her seçim öncesinde başarılarının ve halkımızın Ak Partimize olan desteklerinin katlanarak artacağını belirtip, ardından da bu sözlerinin haklı çıktığı bütün sonuçlar için kendisine minnettarız.
Göreve yeni atanan Adalet ve Kalkınma Partisi Madenli Belde Başkanı Sn. İlyas BOSTANCI ve yeni atanacak olan Parti Yönetimindeki arkadaşlarımızı bundan sonraki yapacakları Sabırlı, Gayretli ve Özverili çalışmaları için, Belde Halkımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve şahsım adına tebrik eder,
BAŞARILAR DİLERİM.

Necip YAZICI
Madenli Belediye Başkanı

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR