MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 01:20

Çayeli'nde Köpeklerle İlgili Ortaya Atılan iddialar Asılsız Çıktı!

Çayeli Belediyesi İlçedeki sokak köpekleri ile ilgili yürütmüş olduğu çalışmalar sosyal medya ve bazı haber sitelerinde farklı lanse edilince çok geçmeden olayın gerçek yüzü ortaya çıktı...İşte o görüntüler

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 02-10-2019 15:18
Çayeli'nde Köpeklerle İlgili Ortaya Atılan iddialar Asılsız Çıktı!
haberleri/c2091ff66a5516805476b58fcd687a99" class="taglink" title=" Haberleri">"

Dün Çayeli Belediyesi personelinin sokaktaki bir köpeği uyutarak arabaya koyduğunu gösteren videolar sosyal medya ve bazı haber sitelerinde yer aldı. İlgili durumu gören vatandaşlar gördüklerine karşı tepki gösterdiler.

Yaşanan olay İlçedeki hayvanseverler grubu tarafındanda tepkiyle karşılandı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda hayvanların farklı amaçla toplandığı aç, susuz ormanlara ve değişik bölgelere bırakmakla Belediyeyi suçladılar.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Olayın ardından sabah saatlerinde çekilen görüntüde yapılan paylaşım ve haberlerin asılsız olduğunu meydana çıktı. Çayeli Belediyesi tarafından yapılan geçici toplama bakım yerinde çekilen görüntüde uyutularak alınan köpeğin barınakta olduğu tespit edildi.

ŞİKAYET ÜZERİNE GİDİLMİŞ
Öte yandan köpeğin uyutularak alındığı iddia edilen durumun ihbar üzerine gerçekleştiği köpeğin hasta olduğu yürüyemediği belirtilerek bakım merkezine götürülmesi talep edilmesi üzerine alındığı Çayeli Belediyesi veteriner hekimi tarafından bildirildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Bakım yerine alınan köpeğin veteriner hekim tarafından tüm aşıları ve ilaç tedavisi yapıldığı öğrenildi.

İlgili paylaşımların alt kısımlarına vatandaşlar tepki göstererek yapılan asılsız haberleri kınadılar.


İŞTE O VİDEO GÖRÜNTÜSÜ

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR