MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
26 NİSAN Cuma 11:34

Çayeli Belediyesinden Temizlik Personellerine Ödül

Çayeli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli olan personellere yönelik yaptığı performans değerlendirmesi sonucunda hediye ile ödüllendirildi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 12-03-2020 19:13
Çayeli Belediyesinden Temizlik Personellerine Ödül
"

Çayeli Belediyesi, yeni uygulamaya koyduğu performans değerlendirmesi ile ilk hediyelerini başarılı personellere dağıttı.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli olan personellerden Ramazan Arslan ile  Gökmen Gezen, yapılan performans değerlendirmesi sonucunda ödüle layık görüldü.

Başkanlık makamında gerçekleşen takdim töreninde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Temizlik işleri personellerinden Ramazan Arslan ile Gökmen Gezen’e özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek yarım altın hediye etti.

Hediye takdiminde Temizlik İşleri Müdürü Turgut SANDIKÇI ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hüseyin KOLCU'da yer aldı.

Hediye takdiminin ardından Başkan Çiftçi şu ifadelere yer verdi “Yaptığınız iş son derece önemlidir. Her zaman içten çalışacağız, hem ekmeğiniz için çalışacaksınız, hem de yaşadığınız şehir Çayeli ve ülkeniz için çalışacaksınız. Bir ülkenin ayakta durmasının en önemli kriterlerinden birisi çalışmak ve topluma faydalı olmaktır. Belediyemizin en önemli görevi olan ve sürekli sahada görünen işlerden birisini icra ediyorsunuz. Kimi arkadaşlar için olumlu telefonlar alsak da kimi arkadaşlarımız için de olumsuz telefon ve şikayetler aldığımız oluyor. O arkadaşlarımızda sizleri örnek almasını umut ediyoruz. Bu gibi performans değerlendirmelerimiz devam edecek. Bunun ilkini sizleri ödüllendirmekle gerçekleştirdik. Bir zaman sonra burada başka arkadaşlarınız olacaktır buna eminim. Diğer çalışma arkadaşlarımızda program dahilinde hizmetlerini sürdürüyor. Sizin özverili çalışmanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım öne çıkmanıza vesile oldu. Ben tekrar Temizlik İşleri müdürlüğünde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyor, sizlere de özverili çalışmalarınızı devam ettirmenizi diliyorum. Hediyelerinizi güle güle kullanın.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR