MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 13:14
Advert - Advert - Advert - Advert

Çayeli Belediyesi Bisiklet Etkinliği Düzenledi

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında Çayeli Belediyesi tarafından çöp toplanma ve bisiklet sürüşü etkinlikleri düzenlendi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 22-09-2021 08:37   Güncelleme : 08-09-2022 12:38
Çayeli Belediyesi Bisiklet Etkinliği Düzenledi

"

Her yıl dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası bu yıl Çayeli Belediyesi tarafından da kutlandı. Çayeli sahil yolu üzerinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 

Çayeli Belediye binası önünden başlayan tur Çayeli Kemer Plajında son buldu. Bisiklet turu programına Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve vatandaşlar katıldı. Bisiklet turu sonunda kemer plajında açıklamalarda bulunan Çiftçi; “Etkinliğimizin amacımız bir farkındalık oluşturmak. Kentlerde sürdürülebilir ulaşıma değinmek ve alternatif yollar bulmaktı. Bizde bisiklet turuyla bu farkındalığa vurgu yapıyoruz.” dedi. 

Bisiklet turunun son bulduğu kemer plajında çöp toplama etkinliği düzenlendikten sonra Belediye Başkanı Çiftçi ve beraberindeki vatandaşlar bisikletleriyle aynı yol güzerganından geri döndü.

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR