MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:16

Çayeli Bakır İşletmelerinden Çay Sokağı Projesine Büyük Bağış

Çayeli Bakır İşletmeleri Rize Valiliği Öncülüğünde başlatılan “Çay Sokağı” projesine 5 milyon lira değerinde rekor bağışta bulundu.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 19-06-2023 16:42
Çayeli Bakır İşletmelerinden Çay Sokağı Projesine Büyük Bağış

Rize Valiliği öncülüğünde başlatılan “Çay Sokağı” projesine toplumun her kesiminden yardımlar devam ediyor. 

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek “Çay Sokağı” projesi için 5 milyon TL’lik bağış takdiminde bulundu.

Vali Çeber, devam eden “Çay Sokağı” projesi için çok anlamlı bir bağışın yapıldığını ifade ederek, “Çay Sokağı kampanyamız devam ediyor. Bugünde çok anlamlı bir bağış için Çayeli Bakır İşletmeleri yanımızda. Valilik yaptığım 5 yıllık süre içerisinde hangi sosyal proje olursa olsun hep yanımızda oldular. Bugünde çay sokağı kampanyası için bize çok anlamlı bir bağışta bulundular.  Kendilerine teşekkür ediyorum.  İlimizde Çayeli Bakır gibi bir işletmenin varlığından, ticari başarılarının yanı sıra sosyal alanlarda göstermiş oldukları hassasiyetten çok memnun olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi de “Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yaşanan afet sonrası yaraların sarılması için bizde kendimizi sorumlu hissediyoruz. İnanabildiğimiz ve gönlümüzün rahat olduğu bir projeye destek vermemizi sağladığınız için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Vali Çeber, ayrıca bugüne kadar ilimizde başlatılan sosyal projelere vermiş olduğu destekten dolayı yazmış olduğu teşekkür mektubunu Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi’ye verdi.

ÇAY SOKAĞI
Rize Valiliği öncülüğünde Çaykur Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen “Çay Sokağı” projesi kapsamında yaş çay sezonu boyunca çay müstahsillerinden ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapılacak yaş çay ve nakdi yardımlarla deprem bölgesinde kalıcı konutlar inşa edilecek.

Ayrıca çay üreticisi olmayan ancak “Çay Sokağı” projesine destek sunma isteğinde olan vatandaşlarımızda nakdi yardımlarla projeye destek verebileceklerdir. Çay sezonu boyunca bağış kampanyası devam edecektir.

NAKDİ BAĞIŞLARINIZ İÇİN HESAP ADI: RİZE VALİLİĞİ- TR47 0001 2009 6900 0005 0001 38

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR