TOKİ Madenli’deki Sanayi Alanını Satışa Çıkarıyor

TOKİ Madenli’deki ÇBİ'nin döküm sahası olarak kullandığı Alanı Satışa Çıkarıyor

MADENLİ - 23-10-2026 09:28

Madenli Beldesi’nde bulunan sanayi imarlı arsa, TOKİ tarafından 53 milyon 300 bin TL muhammen bedelle açık artırmaya çıkarılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Madenli Beldesi Çamlıca Mahallesi’nde yer alan 145 ada 72 parseldeki 7 bin 606,74 metrekarelik sanayi imarlı arsayı satışa sunuyor.

Muhammen bedeli 53 milyon 300 bin TL olarak belirlenen taşınmaz için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkânı sağlanacak. Arsanın KDV’den muaf olduğu belirtilirken, taşınmazın tek başına yapılaşma hakkı bulunmadığı ve yapılaşma için komşu parsellerle tevhit edilmesi gerektiği bildirildi.

İhale 5-6 Kasım’da

TOKİ’nin 61 ilde satışa çıkaracağı toplam 725 arsa kapsamında gerçekleştirilecek açık artırmalar, 5-6 Kasım 2026 tarihlerinde saat 10.30’da Ankara ve İstanbul’da eş zamanlı düzenlenecek.

Madenli’deki arsaya ilgi duyan yatırımcılar, açık artırmaya fiziki olarak katılabilecek veya emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden çevrim içi teklif verebilecek.

Günün Diğer Haberleri