Rize'de Bayram Hazırlıkları Devam Ediyor

Rize’de Ramazan Bayramına ait bayramlaşma programı, bayramın 2. günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

RİZE - 31-05-2019 09:11 612 kez okundu.

Rize'de Bayram Hazırlıkları Devam Ediyor
"

Rize'de Ramazan Bayramına ait genel bayramlaşma programı belli oldu. Kentte bayramlaşma, bayramın 2. günü olan 5 Haziran Çarşamba günü Saat: 13.00’te 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

Meydanda yapılan tesiste vatandaşlarla ve kamu görevlileriyle yapılacak genel bayramlaşma törenine, Rize Milletvekilleri olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak.

Meydandaki bayramlaşmanın ardından ise Saat: 15.00’te İl Emniyet Müdürlüğünün Fener Sosyal Tesislerinde emniyet personeli ile bayramlaşma yapılacak. Günün son programı ise saat: 15.45’te İl Jandarma Komutanlığı ziyareti ve jandarma personeliyle bayramlaşma olarak belirlendi.

Öte yandan Rize Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi üzerinde Meydan güzergahında yapılan asfaltlama çalışmaları da tamamlanmak üzere olup Atatürk Caddesi, 31 Mayıs Cuma günü öğleden önce yeniden trafiğe açılacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rize'de İlginç Kaza Çok Ucuz Atlatıldı

Rize'de İlginç Kaza Çok Ucuz Atlatıldı

06-12-2023 - RİZE

Yerel Seçimlerde Adaylık İçin İstifalarda Son Gün 1 Aralık

Yerel Seçimlerde Adaylık İçin İstifalarda Son Gün 1 Aralık

30-11-2023 - RİZE