Milletvekili Metin Külünk Topkaya Mahallesini Ziyaret Etti

Önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili olan Metin Külünk, Belediye Başkan adayı Necip Yazıcı'nın Topkaya Mahallesindeki toplantıya katıldı.

secim-2019 - 24-03-2019 13:51 896 kez okundu.

Milletvekili Metin Külünk Topkaya Mahallesini Ziyaret Etti
"

METİN KÜLÜNK TOPKAYA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili olan Metin Külünk, Rize genelindeki programları kapsamında AK Parti Madenli Belediye Başkan adayı Necip Yazıcı'nın Topkaya mahallesindeki toplantısına katıldı. Mahalleli ile bir araya gelen Külünk, seçim çalışması yapan AK Parti Madenli Belde teşkilatına da başarılar diledi. Ziyareti esnasında söz verilen Külünk, seçimlerim ne kadar önem taşıdığını belirterek, eğer oy düşüşü yaşanır ise gelecek günlerde bizleri sıkıntılı günler bekliyor olacaktır dedi.

Madenli'de yapılan hizmetleri değerlendiren Külünk, mevcut belediye başkanı Necip Yazıcı'nın geçmişteki çalışmalarını ve gelecek dönemde de yapılacakların düşünülerek sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi. Külünk, diğer programlara katılmak üzere mahalleden ayrıldı.

İSHAK KARAHAN; CUMHUR İTTİFAKI BELDEMİZDE YOKTUR
AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, mahalle toplantısında konuşma yaparak gündemde oldukça dolanan ve milletin kafasını karıştıran Cumhur ittifakı ile ilgili açıklamada bulundu. Karahan, İlçemizde Madenli ve Büyükköy beldemizde ittifak söz konusu değildir. Cumhurbaşkanımız, Partimizin genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin genelde oluşturduğu ittifaka partimizin hiçbir mensubu ve bizlerle beraber olan teşkilatımızın gölge düşürecek hareketlerde bulunmayacağını belirtti.

BAŞKAN ADAYI NECİP YAZICI PROJELERİNİ ANLATTI
Metin Külünk'ün ziyaretinin ardından Necip Yazıcı yapacak olduğu çalışmalar hakkında mahalle halkına bilgiler verdi. Proje ve çalışmalarını anlatan Yazıcı, program sonunda talep ve şikayetleri dinledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Madenli'nin Belediye Meclis Üyesi Dağılımı Belli Oldu

Madenli'nin Belediye Meclis Üyesi Dağılımı Belli Oldu

01-04-2019 - secim-2019

Son Dakika Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı Oldu

Son Dakika Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı Oldu

31-03-2019 - secim-2019