Madenli Belediye Spor Sezonu Galibiyetle Tamamladı

Madenli Belediye Spor sezonun son maçında rakibi Pazar Form Fitness takımını 5 - 1 yendi.

MADENLİ SPOR - 23-02-2020 11:05 1490 kez okundu.

Madenli Belediye Spor Sezonu Galibiyetle Tamamladı
"

Madenli Belediye Spor İlçe şehir stadında oynana sezonun son maçında rakibi Pazar Form Fitness takımını 5 - 1 yenerek sezonu 48 puanla sezonu kapattı.

Oynadığı maçlarda üstün başarı gösteren Madenli Belediye Spor Başkanı Mustafa Çalışkan " Takım olarak tüm gayret ve çabamız ile sahada rakibimiz ile mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizin sonuçlarını da rakip takımın filelerini havalandırarak alıyoruz. Bu gurur hepimizin bu sevinç madenlimizin. Sezonun son maçında da yine aynı duygu ve hislerle saha çıktık. 90 dakikanın sonunda rakibimi 5-1 yenerek sezonu 48 puanla galibiyetle kapatmış bulunuyoruz. Başta futbolcularımız ve teknik ekibimiz olmak üzere yönetimimize ve herkese teşekkür ediyorum. Başarılarımız devam edecek inşallah." ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN YAZICI'DAN TAKIMA YEMEK İKRAMI
Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, sezonu galibiyetle tamamlayan takıma ve teknik ekibe yemek ikramında bulundu. Başkan Yazıcı " Madenlimizin gururu olan takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi dünde bugünde yarında takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Madenli Belediyespor’un Formaları TRT3Spor’da

Madenli Belediyespor’un Formaları TRT3Spor’da

03-03-2024 - MADENLİ SPOR

Rize Amatör Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı

Rize Amatör Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı

10-10-2023 - MADENLİ SPOR