"Denize Girmeyin" Diye Çevredekileri Uyarmış

Geçtiğimiz akşam dalgalara kapılarak kaybolan Hasan Furuncu, çevredekileri "Denize Girmeyin" diyerek uyarmış.

ÇAYELİ - 08-07-2021 09:12 824 kez okundu.

"Denize Girmeyin" Diye Çevredekileri Uyarmış
haberleri/c2091ff66a5516805476b58fcd687a99" class="taglink" title=" Haberleri">" Haberin Videosu : Denizde Kaybolan Hasan Furuncu’nun Son Görüntüleri

Geçtiğimiz akşam dalgalara kapılarak kaybolan Hasan Furuncu’nun denize girmeden önce plajdaki diğer vatandaşları dalga büyüklüğü nedeniyle denize girmemesi noktasında uyardığı öğrenildi. Olay bölgesinde olan kardeşi Cemal Furuncu “Burada olan bir ablamız anlatıyor. Onlar diyor ki ‘Bizi denize girmeyelim' diye uyardı. Onlara 'Girmeyin denize’ demiş. Aradan biraz zaman geçtikten sonra kendisi koşarcasına dalgaya gitmiş. Önce giriyor, sonra çıkıyor ve ikinci kez giriyor denize. Sırtı denize dönük olduğunda 2. dalga geldiğinde denge kaybediyor” dedi.

Kaybolan Hasan Furuncu’nun bulunması için kıyıda bekleyen kardeşi Cemal Furuncu “Olayı buraya birlikte geldiği arkadaşının bizim akrabalardan birine haber vermesi üzerine duyduk. Haberi alır almaz buraya geldik. Buradaki vatandaşların anlattıklarına göre buradaki insanları dalga konusunda uyarıp kendisinin o dalgaya koşarcasına gitmesi bir takdiri ilahi. Bunun başka bir izahı yok. Bu akşam 48 saat dolacak. Sonrasının kritik olduğunu söylüyorlar. Vücudun 48 saatte suyla dolacağını, eğer darbe almamışsa suyun üzerine çıkacağını söylüyorlar. Bu bölgenin akıntı haritası geldi. O gün akıntı batıya doğruydu. Bugün doğuya döndü. Artık 48 saatin sonunda duruma bakacağız” ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çayeli’nin Su Sorunu Çözüme Kavuştu! İhaleye Çıkılıyor

Çayeli’nin Su Sorunu Çözüme Kavuştu! İhaleye Çıkılıyor

22-03-2024 - ÇAYELİ

AK Parti Çayeli Aday Tanıtım Toplantısına Hazırlanıyor

AK Parti Çayeli Aday Tanıtım Toplantısına Hazırlanıyor

29-02-2024 - ÇAYELİ