ÇAYKUR'dan Arefe ve Ramazan Bayramı Kararı

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Ramazan Bayramı arefesinde ve bayram boyunca yaş çay alımlarına devam edeceklerini söyledi.

RİZE - 31-05-2019 09:22 724 kez okundu.

ÇAYKUR'dan Arefe ve Ramazan Bayramı Kararı
"

Birinci sürgün alımlarını günlük 8 bin 500 ile 9 bin ton arasında yaş çay alımı yaparak sürdüren ÇAYKUR’dan çay üreticisine bayram mesaisi…

“ÇAYKUR çay almak istemiyor” şeklinde algı operasyonları yürütmek isteyenlere karşı ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, uygulamalarıyla bu algıları çürütüyor.

Sezon öncesi dekara 500 kilo uygulamasıyla üreticilerin yüzünü güldüren ve devam eden çay alımlarında günlük 8 bin 400 ton siyah çay üretim kapasitesine sahip fabrikaların tam kapasite ile üretime devam etmesini sağlayarak günlük yaş çay alımlarını 8 bin 500 ile 9 bin ton arasında sürdüren ÇAYKUR’dan üreticiye bayram öncesi sevindirici haber geldi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, üreticilerden, işletmelerin işleyebileceği kadar evsafına uygun yaş çayın, günlük planlamalarla alındığı ve fabrikaların tamamında tam kapasite üretim yapıldığını kaydederek “ÇAYKUR olarak hiçbir müstahsilimizin mağdur olmasını istemiyor, elimizde olan imkanlarla herkes için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda üreticilerimizin Ramazan Bayramında mağduriyet yaşamamaları için Ramazan Bayramı arefesi ile bayram boyunca yaş çay alımlarımızı sürdüreceğiz. Üreticilerimiz endişelenmesin belirlenen kota miktarınca çaylarını alacağız. “ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rize'de İlginç Kaza Çok Ucuz Atlatıldı

Rize'de İlginç Kaza Çok Ucuz Atlatıldı

06-12-2023 - RİZE

Yerel Seçimlerde Adaylık İçin İstifalarda Son Gün 1 Aralık

Yerel Seçimlerde Adaylık İçin İstifalarda Son Gün 1 Aralık

30-11-2023 - RİZE