Çayelispor'un Yeni Kulüp Başkanı Belli Oldu

Bölgesel Amatör Ligi'nde ilimizi temsil eden Çayelispor’un olağan kongresinde başkanlığa Adnan Engin Sofu seçildi.

SPOR - 05-07-2021 09:29 1670 kez okundu.

Çayelispor'un Yeni Kulüp Başkanı Belli Oldu
"

Bölgesel Amatör Ligi'nde ilimizi temsil eden Çayelispor’un olağan kongresinde başkanlığa Adnan Engin Sofu seçildi.
Çayelispor Cem Ketenci Sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede kullanılan 104 oyun 54’unu Adnan Engin Sofu alırken, 50’sini ise Muhammet Ercan Yelkenci aldı.

Mevcut Başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan kongre, Divan heyetinin seçilmesi ile devam etti. Divan Başkanlığına Mustafa Çolak seçilirken, kâtip üyeliklere Mustafa Taş ve Sebahattin Çepni seçildi. 
Saygı duruşu anonsunda yakın zamanda vefat eden eski başkanlardan Mehmet Köksal Yazıcı ve eski futbolculardan İsmail Şenol Bayraktar da unutulmadı.
Kulübün faaliyet raporu, mali durumu ve tahmini bütçesi Mevcut Başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu tarafından okundu. Denetleme kurulu raporu ise bir önceki yönetimde Denetleme kurulu başkanı olan Mustafa Çolak tarafından okundu. Okunan raporlar oy birliği ile ibra edildi. 

Seçimlere geçilmeden önce Başkan adayları konuşlarını gerçekleştirdiler. Yaklaşık bir saat süren oy kullanma işleminin ardından saat 17.00’da oy sayımına geçildi. 
Çok sayıda katılımcıların salondan binlerce izleyicinin ise sitemizin sosyal medya hesabından canlı yayında takip ettiği oy sayımına geçildi. Yapılan sayım sonucunda kullanılan 104 oyun 54’unu alan Adnan Engin Sofu başkanlığa seçildi. 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:
Ergün Çakmakçı, Metin Yılmaz, Sefer Kurt, Mehmet Ali Karul, Metin Çalışkan, Zafer Kadılar, Muhammet Aloğlu, Yahya Kesici, Gürcan Karul, Muhammet Baki Karaoğlu, Mehmet Emin Fettahoğlu, Erdi Çolak, Abdul kerim Sarı, Ercan Şahin, Yusuf Kolcuoğlu.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:
Ali Faik Taş, Selim Makas, Cevat Suiçmez, Ahmet Makas, Bayram Yazıcı, Kubilay Ateş, Sultan Hernevik, Murat Çolak, Tevfik Şişman, Yılmaz Fıstık, Hüseyin Mert, Ahmet Gemici, Aytekin Tırnakçıoğlu, Ahmet Ali Yücel, Nuraydın Girit, Nedim Özdemir.

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER: Muhammet Yılmaz, Zafer Sofu, Ayhan Sarı

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER: Gürkan Yelkenci, Hüseyin Tüylüoğlu, Uğur Aydın.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER: İbrahim Furuncu, Muhammet Sarı

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER: Murat Keskin, Ahmet Bayraktutan

Sonucun divan Başkanı Mustafa Çolak tarafından ilan edilmesinin ardından yeni başkan Adnan Engin Sofu teşekkür konuşması yaptı. 
Kongrenin ardından eski Başkan Yusuf Ziya Şerifoğlu ve yeni başkan Adnan Engin Sofu sitemize özel açıklamalarda bulundular.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Madenli Belediye Spor 2’de 2 Yaptı

Madenli Belediye Spor 2’de 2 Yaptı

26-10-2019 - SPOR