AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed AVCI Çamlıca Mahallesinde

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed AVCI, Çamlıca Mahallesindeki toplantıya katıldı.

secim-2019 - 29-03-2019 08:15 767 kez okundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed AVCI Çamlıca Mahallesinde
"

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve beraberindekiler AK Parti Madenli Belediye Başkan Adayı Necip Yazıcı'nın Çamlıca mahallesindeki toplantısına katıldılar.

Seçim çalışmaları kapsamında Çamlıca mahallesindeki toplantıya iştirak eden Avcı, gündemdeki konuları değerlendirdi. Madenli'de yapılan çalışmaların göz ardı edilemeyeceğini belirten Muhammed Avcı Necip Yazıcı'nın hizmetleri beldeye çağ atlatmıştır, vizyon kazandırmıştır. Bu yükselişin ve başarının devam etmesi için sizlerin desteğine ihtiyacı vardır. Belediye Başkan adayımız Necip Yazıcı Rize'de örnek gösterilen bir Belediye başkanı olduğunu geçtiğimiz günlerde bir belediye başkanı tarafından da söylendi.Bu vizyon ve projelerin devam etmesi için ne gerekiyorsa ben Necip Yazıcı başkanımızın arkasındayım. Yapacak olduğu çalışmalarda her zaman destekçisi ve yanında olacağız. Geçmiş dönemdeki çalışmalarını anlatmama gerek yok zaten görüyorsunuz.Bu güzel hizmetlerin devam edebilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Şunuda belirtmek isterim ki daha iki gün önce beldede anket yaptırdık, bizler açık ara öndeyiz. diyerek konuşmalarına devam etti.

Cumhur ittifakı konusunada değinen Avcı, Çayeli'nde, Madenli ve Büyükköy'de ittifak olmadığını belirterek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin Madenli Belediye Başkan adayı Necip Yazıcı'dır dedi.

Ardından Avcı; Maden ve Çamlıca mahallesindeki evleri ve arazileri hasar görmüş vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşları dinleyen Avcı hukuk çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa bu kardeşiniz yanınızdadır bundan şüpheniz olmasın dedi.

Muhammed Avcı, Canlı yayını nedeniyle İlçe Başkanı İshak Karahan ile birlikte toplantıdan ayrıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Madenli'nin Belediye Meclis Üyesi Dağılımı Belli Oldu

Madenli'nin Belediye Meclis Üyesi Dağılımı Belli Oldu

01-04-2019 - secim-2019

Son Dakika Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı Oldu

Son Dakika Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı Oldu

31-03-2019 - secim-2019