MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 22:29
Advert - Advert - Advert - Advert

MHP Milletvekili Kaşıkçı'dan Başkan Çiftçi'ye Ziyaret

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'yi ziyaret etti.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 30-06-2020 09:01
MHP Milletvekili Kaşıkçı'dan Başkan Çiftçi'ye Ziyaret
" Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi KAŞIKÇI ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Recep BAKIRCI, Rize programı kapsamında Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Milletvekili ve MYK Üyesi Recep BAKIRCI’ya Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan ALKAN, Rize Ülkü Ocakları Başkanı  Sadık KANDEMİR, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Çiçek FEYİZ, Çayeli İlçe Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, Çayeli Ülkü Ocakları Başkanı Onur SALİH, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Pendik İlçe Başkanı Bahattin TÜYSÜZ, İl, İlçe teşkilatı mensupları ile Belediye meclis üyeleri eşlik etti.
Başkan Çiftçi, Milletvekili Kaşıkçı'ya ve beraberindekilere Belediyenin projeleri, halihazırda devam eden çalışmalar ile genel durum hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca Çiftçi, Cumhur İttifakının bir ortağı olduklarını bu kapsamda merkezi hükumetin iş ve diğer alanlardaki desteklerinden yeteri kadar faydalanamadıklarını belirterek halka hizmet götürme konusunda vekilimizden destek talep etti.
Gerçekleşen ziyaretin sonunda Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlik duyduğunu Milletvekili Kaşıkçı'ya ifade ederek Belediyece özel hazırlanmış olan Çayeli Çayını hediye etti. Hediyenin ardından teşkilat mensupları ve misafirlerle birlikte Başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Makamdan ayrılan Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Başkan Çiftçi ve beraberindekiler İlçede kısa bir esnaf ziyareti yaptıktan sonra diğer programlara katılmak üzere Rize İl merkezine hareket ettiler.
ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR