MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
24 NİSAN Çarşamba 11:33

Madenli'de Yaşanan Felaketin İlk Dakikalarında Başkan Karahan Beldedeydi

Madenli'de meydana gelen sel felaketinin ilk dakikalarında AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan beldeye gelerek durumu yakından takip etti.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 03-08-2020 13:45
Madenli'de Yaşanan Felaketin İlk Dakikalarında Başkan Karahan Beldedeydi
"

13 Temmuz günü akşam saatlerine doğru aniden bastıran sağanak yağış beraberinde sel ve heyelanlara sebep oldu. Madenli'deki ırmaklar yoğun yağış nedeniyle yıkanarak belde merkezine girdi. Irmakların belde merkezine girmesiyle birlikte o an beldenin tüm merkezi yerlerinde su baskınları meydana geldi.

O anlar yaşanırken haberi duyan AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, hemen beldeye intikal etti. Beldedeki durumu ilgili makanlara bildirerek çevre bölgelerden acil yardım talep etti. Karahan o günleri anlatan video ile resmi kendi sosyal medya hesabında şu yazı ile birlikte paylaştı; "Madenli’de yaşadığımız yoğun yağmurun başladığı ilk anlar, sonrası tam manasıyla bir afet, taşan ırmaklar, kopup gelen tepeler, heyelanlarla yıkılan evler, sel sularına maruz kalan işyerleri, araçlar... Mevlam beterinden muhafaza eylesin." diyerek o an habersizce çekilen video ve fotoğrafları paylaştı.

İşte o ana ait resim ve video

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR