MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 14:05
Advert - Advert - Advert - Advert

Madenli'de Kar Yağışı Etkisini Sürdürmeye Devam Ediyor

Sabah saatlerinde İlçe genelinde başlayan kar yağışı beldemizde etkisini sürdürmeye devam ediyor.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 08-02-2020 20:35
Madenli'de Kar Yağışı Etkisini Sürdürmeye Devam Ediyor
"

Madenli'de sabah saatlerine doğru başlayan kar yağışı belde merkezi ve yüksek mahallelerde etkisini sürdürerek devam ediyor. Beldede bulunan yüksek mahallelerdeki kar kalınlığının 40 santimi geçtiği bilgisi edinildi. Mahalle içerisindeki vatandaşlar ise yağan yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapandığını ulaşımın durduğunu belirtti.

BELEDİYE YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK
Madenli Belediyesi kış hazırlıklarını tamamlayıp şantiye de bulunan araçlarını olası bir duruma karşı hazırda bekletiyor. Şuana kadar 2 mahallenin yolu açıldı fakat yağan kar yağışı nedeniyle mahalle yolları tekrardan ulaşıma kapandı. Bu nedenden dolayı belediye şantiye ekipleri kar yağışının dinmesini beklediği öğrenildi.

ASILSIZ İHBARDA BULUNMAYIN
Madenli Belediyesinden yapılan bir diğer açıklamaya göre; "Geçtiğimiz kış bir çok ihbar'a aciliyetli bölge göstererek müdahale ettik. Fakat bazı ulaştığımız bölgelerde durumun ciddiyetinin olmadığını gördük. Belde halkımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Tüm mahalle yollarımız ekiplerimizin geceli gündüzlü çalışmasıyla açılacağının bilinmesini isteriz." dendi

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR