MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
25 NİSAN Perşembe 19:26

Madenli'de AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı Madenli seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

secim-2019
Giriş Tarihi : 15-03-2019 12:34
Madenli'de AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı
"

31 Mart 2019 yerel seçimşerine az bir zaman kala partilerdeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Madenli Belde Başkanlığı ve Seçim İrtibat Bürosunun açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Açılışa katılanlar arasında AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı, AK Parti Madenli Belde Başkanı Nuri Yılmaz ile belediye meclis üyeleri, belde halkı ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi çoşkulu bir kalabalık ile karşılanan Yazıcı ve beraberindekiler belde halkıyla bir araya geldi. Açılışta konuşma yapan Yazıcı "Bu seçimde de ittifak var. AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisinin ittifakı Cumhur İttifakı 30 Büyük İl ve belli illerde belli ilçeleri kapsayan bir ittifak. Ama ittifak etmediğimiz yerler var. Burada ittifak (Madenli) yok. İttifak olsa idi AK Partinin yâda MHP’nin adayı olmazdı. Burada yok Çayeli’nde de yok. AK Partinin adayı var Milliyetçi hareket partisinin adayı var. Ben bu anlamda şuna versen olur şuna da versen olur. Öyle değil. Çayeli’nde bir açıklamam oldu. Onu çok farklı anlamlara getirenler var. Ben olguları gerçek bir şeyi söylüyorum. Burada da partilerin adayları varsa. AK Parti kendi adayını milletin önüne çıkardı. İş olsun diye aday çıkartmış değiliz. Diyoruz ki biz bu arkadaş ile burada en iyi hizmeti yaparız. Sizde takdir ediyorsanız oyunuzu buna verin." Şeklinde açıklamada bulundu.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR