MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 11:19
Advert - Advert - Advert - Advert

Madenli Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Madenli Belediyesi Çalışmalarına hızla devam ediyor.

MADENLİ BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 03-02-2015 21:47   Güncelleme : 08-09-2022 12:36
Madenli Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

"

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, 2015 yılına hızlı başladı. Madenli'de bir çok mahallede yol, betonlama ve diğer işler için çalışmalar başlatıldı. 

Başkan Necip Yazıcı, çalışmaları bizzat yerinde incelemek için hergün arazi ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Hava şartlarının iyi olmasını değerlendirip aciliyetli mahallelerden başlayan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Aynı zamanda var olan işler devam ederken Başkan Necip Yazıcı madenlinin gelişmesi için bir çok projeyide hayata gerçirmek için gün sayıyor. Kısa zaman içerisinde kültür merkezinin ihalesi yapılıp temel atma çalışmalarına başlanacağı söylendi. Öte yandan tekstil ve toplu konut (TOKİ) içinde son görüşmeleri gerçekleştirdikleri bilgisi edinildi.

Başkan Necip Yazıcı, 2015 yılı Madenlimiz için değişim ve gelişim yılı olacağının altını çizerek vatandaşlarımızında bu gelişime katkıda bulunmaları, fikirlerini bizlerle paylaşmalarını söyle ve madenli için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Son olarak önümüzdeki yıllarda Rize'de ilke imza atacak olan bir projeyi hayata geçireceğini söyledi. Şuan proje için açıklama yapmayan yazıcı, ön çalışmalarının devam ettiği projeyi netlik kazandığından halka duyuracağını belirtti.

Admin

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR