MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 19:15
Advert - Advert - Advert - Advert

Madenli Merkezdeki Alt ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Madenli’de yaşanan sel felaketinin ardından Belde merkezinde belediye tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı.

MADENLİ BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 13-12-2020 14:07
Madenli Merkezdeki Alt ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
"

13 Temmuz’da özellikle Madenli’de etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle heyelanlar ve su taşkınları meydana gelmiş idi. Bu su taşkınlarından dolayı da beldenin merkez mahallesi oldukça zarar gördü. Merkezin hemen hemen her noktasını çamurla kaplayan sel felaketinden dolayı içmesuyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu kanalları zarar görmüş idi.

Yapılan tespit çalışmalarının ardından işe koyulan Madenli Belediye başkanı Necip Yazıcı, belde merkezini yeniden tasarlayıp tüm eksiklerini giderecek şekilde revize ediyor.

BAŞKAN YAZICI: YENİ GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞTURACAĞIZ
Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı şu ifadelere yer verdi “ Beldede yaşanan sel ve heyelandan dolayı büyük zararlar meydana geldi. Özellikle belde merkezimizde yaklaşık 40-50 santim yüksekliğinde çamur ve balçıkla kaplandığını gördük. Bu yaşanan hadise sonrasında ekiplerimiz hemen hasar tespit çalışmalarını gerçekleştirerek işe koyulduk. Belde merkezini tamamiyle yenileyip kullanıma açacağız. Yaklaşık 20 sene önce yapılan altyapı kanalizasyon şebekesini de yenileyeceğiz. Bunlarla birlikte yağmur suyu ve en önemlisi olan içmesuyu hattını da yenilerek alt be üstyapı çalışmalarını gerçekleştirmiş olacağız. Bu süreçte vatandaşlarımızı kısmende olsa mağdur etmiş oluyoruz. Geçici rahatsızlıktan ötürü sizlerden özür diliyoruz fakat bu çalışmaları tek seferde yapmamız için bu zorluklara katlanmak gerekiyor. Yakından takip ettiğim çalışmaları kısa zamanda tamamlanması için gerekli talimatlarımızı verdik. İnşallah hep birlikte yeni yüzüyle kısa zamanda tamamlanmış olacak” dedi.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR